Vacature Manager Projectbeheersing

Manager Projectbeheersing in Goes

Over de functie

Als Manager Projectbeheersing speel je een cruciale rol in het team. Je bent verantwoordelijk voor het overzien van projecten van planning tot uitvoering, waarbij je zorgt voor grip op het plan, proces, planning, ontwerp, en uitvoering. Je werkt nauw samen met aannemers en organisaties om voor elke complexe uitdaging een passende oplossing te bieden. Dit omvat het opzetten van werkpakkettenstructuren, eisenanalyse, en het verificatie- en validatieproces. Jouw doel is om te zorgen voor een vlekkeloze projectbeheersing, waarbij kwaliteit en efficiëntie vooropstaan​. Taken die jij kan verwachten zijn:

  • Het opzetten van een werkpakkettenstructuur (Work Breakdown Structure en activiteitenboom) om de basis te vormen voor planning en de werk- en verificatieplannen.
  • Uitvoeren van een grondige eisenanalyse om te bepalen aan welke eisen de verschillende producten volgens het contract moeten voldoen en wat aangetoond moet worden.
  • Beheren van het verificatie- en validatieproces om ervoor te zorgen dat alle projectfases aan de gestelde eisen voldoen, preventief problemen aanpakken.
  • Risicomanagement, inclusief het identificeren, evalueren en beheren van potentiële risico's gedurende het project.
  • Het borgen van het kwaliteitsmanagementsysteem door het uitvoeren van audits, trendanalyses en het implementeren van verbetermaatregelen

Functie eisen

In een Manager Projectbeheersing zoeken wij een professional met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt het vermogen om creatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen. Je hebt ervaring met diverse projecten in de civiele techniek, waarbij de nadruk ligt op bedrijfsvoering. In ieder geval bezit jij de volgende punten:

  • HBO Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde;
  • Rond 5 jaar ervaring met projectmatig werken in de civiele techniek;
  • Je bent flexibel en voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving.

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever combineren ze hoofd, hart, en handen om vooruitstrevend werk te leveren in de civiele techniek. Hun team is een mix van ervaren specialisten en jong talent, allen gedreven door passie voor het vak en de missie om onze klanten optimaal te ondersteunen. Ze bieden een breed scala aan diensten binnen de grond-, weg- en waterbouw en bouwkunde, en zijn trots op onze unieke Waterland-methode die draait om delen en vermenigvuldigen van kennis en expertise

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Manager Projectbeheersing die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Leidinggevende functies op het gebied van speur- en ontwikkelingswerk
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via david.salomons@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures goes
  2. Manager Projectbeheersing Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures