Vacature Medewerker

Medewerker in Goes

Medewerker BabythuisZorg

Ben jij op zoek naar meer uitdaging en verdieping? Wil jij je graag verder ontwikkelen en zo nog meer uitdaging krijgen in jouw werk? Dan is er goed nieuws voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers.

Wat bieden wij jou

  • Investeren in werkgeluk

  • Kleinschalige teams

  • Ruimte voor ontwikkeling

  • Rooster op maat of vast

Wat ga je doen

BabythuisZorg is niet hetzelfde dan kraamzorg. Bij kraamzorg leer je ouders zelfstandig voor hun baby te zorgen. Bij BabythuisZorg bied je zorg in complexere situaties waarbij ouders na de kraamtijd nog aanvullende zorg nodig hebben. Als BabythuisZorg medewerker kun jij deze hulp geven. Jij geeft tijdelijk laagdrempelig en praktische zorg aan ouders met jonge kinderen die deze extra ondersteuning nodig hebben.

Dit bieden wij jou

Een unieke kans om je verder te ontwikkelen waarbij wij jouw scholingskosten betalen. Je wordt ingeschaald in FWG 35. Je krijgt een ruime kilometervergoeding en een mooi uniform. In overleg stemmen we af hoeveel uur jij graag wilt werken en hoe jouw rooster eruit ziet. Als BabythuisZorg medewerker sta je niet op wacht. Je hebt korte communicatielijnen met de BabythuisZorgcoördinator en als je daarnaast nog behoefte hebt aan een luisterend oor is er onze teamcoach.

WAT IS BABYTHUISZORG?

Het wordt steeds duidelijker dat de eerste 1000 dagen in het leven van een kindje cruciaal zijn voor de verdere ontwikkeling. BabythuisZorg biedt laagdrempelige en vroegtijdige zorg, aan ouders met jonge kinderen, die aanvullende ondersteuning nodig hebben met als doel het voorkomen van problemen op latere leeftijd. Deze preventieve ondersteuning richt zich op het bevorderen van groei en ontwikkeling van de baby, een gezonde leefstijl en een gezonde sociale en fysieke omgeving waardoor een pasgeborene een gezonde, veilige en kansrijke start heeft.

HOE KAN IK SOLLICITEREN?

Ben je enthousiast? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met coördinator BabyThuiszorg, via telefoonnummer: of e-mail naar:Functie:medewerker
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dé Provinciale Kraamzorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Medewerker Dé Provinciale Kraamzorg 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures