Vacature Medewerker Dienstverlening Welzijn

Medewerker Dienstverlening Welzijn in Goes

Standplaats: Duinen van Haamstede
Uren per week: Uren in overleg
Opleidingsniveau: n.v.t.
Sluitingsdatum: 31 december 2023
Vacaturenummer: 758

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

In deze functie zorg jij, samen met het team, voor een schoon woon- en leefklimaat voor de bewoners. Werkzaamheden zoals stoffen, stofzuigen en dweilen komen aan bod. Je draagt zorg voor twee huiskamers en de kamers van de bewoners (mensen met dementie). Van al dat poetsen krijg je ook dorst en dan is het tijd voor een bakje koffie! Natuurlijk drink je die niet alleen op, maar dit doe je samen met de bewoners. Het leuke van deze functie is dat je nauw contact hebt met de mensen waarvoor jij een schone kamer verzorgd.

Tijden van de werkzaamheden zijn bespreekbaar, zo kan je bijvoorbeeld in de avond werken en in overleg mogelijk ook koken op de woongroepen. Dit doe je om de zorg te ondersteunen. Ook kun je met ons in gesprek over het aantal uur! Wij kijken uit naar jouw komst!

  • Jij houdt van poetsen met een praatje

Wat mag jij van ons verwachten

  • Een contract voor de duur van 7 maanden;
  • Salaris conform VVT FWG 15;
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij de CZ;
  • Reiskostenvergoeding.

Jouw contactpersonen voor deze vacature zijn Cindy Flameling en . Wanneer er vragen zijn kun je bellen of appen naar of naarFunctie:medewerker dienstverlening welzijn
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Medewerker Dienstverlening Welzijn Allévo 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures