Vacature Medewerker Schoonmaak

Medewerker Schoonmaak in Goes

Medewerker schoonmaak

Goes

Medewerker schoonmaak

Beschrijving

In het Adrz zijn we op zoek naar een medewerker schoonmaak voor de locatie Goes.

Ben je op zoek naar een leuke baan in de ochtenduren als medewerker schoonmaak, zoek dan niet verder We hebben er 1 beschikbaar in het Adrz in Goes. Van maandag t/m vrijdag hebben we vacature ruimte in de schoonmaak tussen 7.30-12.00 uur. Je draagt zorg voor de juiste schoonmaak op de kraam en verlosafdeling.
Deze functie is beschikbaar voor 1 jaar ter vervanging van ziekte. Er is wel vooruitzicht op verlening in een andere vorm na dit jaar. Ook voor de toekomst dus zicht op een vaste aanstelling. Spreekt deze baan je aan solliciteer dan voor 1-12-2024.
Zet de patiënt centraal als medewerker schoonmaak
Doordat je nauwkeurig te werk gaat en praktisch bent ingesteld is dit voor jou een mooie uitdaging. Met jou als medewerker blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je verantwoordelijk voelt en betrouwbaar en gastvrij kan zijn. Wat verwachten we van je:
• Schoonmaken van patiëntenkamers, verloskamers, gangen, wachtruimtes en sanitaire ruimtes.
• Zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband je aansluiting vinden.
• Professioneel kunnen werken naar de protocollen binnen het ziekenhuis.
Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit team van 128 medewerkers er ook over. Waar we 24/7 de beste ondersteuning bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op kwaliteit leveren en werken in een leuk en flexibel team, waar je jezelf mag zijn. Het spreken en begrijpen van de Nederlandse taal is gewenst.
Onmisbaar in de zorg
We zorgen binnen het team van de schoonmaak dat we op verantwoorde wijze en volgens de landelijke richtlijnen werken. Onze bijdrage is belangrijk en zorgt voor een veilige omgeving voor iedereen die in het ziekenhuis verblijft of werkt.
Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samennemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als medewerker schoonmaak/ gordijnendienst bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:
• Een bruto maandsalaris tussen minimaal €2.279,- en maximaal € 2.679,- (FWG 15) op basis van een 36-urige werkweek.
• Een jaarcontract voor 22,5 uur per week. Met uitzicht op verlenging.
• Op fulltime basis 144 vakantie uren en 57 PLB-uren.
• 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
• De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
• Collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.
• Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie en wordt je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.
• De mogelijkheid om lid te worden van onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.
Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als medewerker schoonmaak aan bij.
Solliciteer vóór 1 december 2024 Sollicitatie gesprekken volgen daarna binnen 2 weken.
Na die datum stemmen het volgende met je af:
1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
2. Volgt een kennismakingsgesprek samen met , .
3. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.
Laat het Margriet dan weten via of via .. Zij vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Interne medewerkers op grond van het Sociaal plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.
Nieuwe collega's vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast vragen we om referenties, die gaan altijd in overleg met jou.

We zijn een match! Omdat je binnenkort bij ons aan de slag gaat, bespreken we samen de arbeidsvoorwaarden en leggen deze vast in een arbeidsovereenkomst.

Nieuw

Goes

Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2279 – 2679
Uren per week:23 – 23

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Medewerker Schoonmaak Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures