Vacature Medewerker Systeem en Netwerkbeheer

Medewerker Systeem en Netwerkbeheer in Goes

Medewerker systeem en netwerkbeheer

Goes

Medewerker systeem en netwerkbeheer

Beschrijving

Als Medewerker systeem en netwerkbeheer kom je te werken bij ICT en Informatiemanagement. Hier ben je samen met het team Technisch beheer verantwoordelijk voor het inrichten van processen rondom ICT waardoor beschikbaarheid, functionaliteit, kwaliteit en veiligheid volgens huidige in- en externe standaarden en ontwikkelingen geregeld zijn. Mede door de vele vraagstukken op ICT-gebied zijn we op zoek naar uitbreiding in ons team en doet jouw werk als Medewerker systeem en netwerkbeheer ertoe! Voor alle patiënten in Zeeland en natuurlijk je collega's. Tijd om je expertise in te zetten bij Adrz.
Zet de patiënt centraal als Medewerker systeem en netwerkbeheer
Daar draag jij aan bij door het installeren, accepteren en operationeel maken en houden van informatiesystemen en technische infrastructuren en draag je zorg voor de continuïteit van de systeem en netwerkstructuur door het up-to-date houden van de infrastructuur en uitbreiding daarvan als de functionaliteit daarom vraagt. Met jou als veelzijdige Medewerker systeem en netwerkbeheer blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij de technische infrastructuur, systeem-, server-, netwerk- en telefoniebeheer en bij projecten.
Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.300 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit nu nog 9-koppige team binnen Technisch beheer er ook over. Waar we 24/7 de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op werken in een team met een open houding voor inleving bij de klant en omgaan met belangentegenstellingen tussen willen/kunnen/mogen en is een collegiale sfeer met humor ook belangrijk. Naast het werken met je eigen collega's werk je ook veel samen met de andere collega's binnen ICT en Informatiemanagement om een goede dienstverlening neer te zetten.
Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij, communicatief vaardig en praktisch ingesteld. Daar kan jij je helemaal in vinden als Medewerker systeem en netwerkbeheer. Helemaal wanneer je met jouw technische vaardigheden het verschil maakt voor Adrz. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als creatief, analytisch en initiatiefrijk. Daarnaast:
• Heb je een vakgericht hbo-bachelor diploma zoals bv. Informatica aangevuld met certificeringen zoals ITIL, Prince2, MSCE, CCNE, VMware, Citrix en Ivanti.
• Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving en functie en kennis van Firewall, routers, storage systemen.
• Ben je proactief en flexibel in het schakelen tussen verschillende vraagstukken en projecten en wil je meedenken over hoe we de ICT-processen kunnen verbeteren.
Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Medewerker systeem en netwerkbeheer bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:
• Een bruto maandsalaris tussen € 3.434 en € 4.842 (FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek.
• Een cao-salarisverhoging van 5% per 1 juni 2024.
• Een jaarcontract voor 36 uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband.
• Op fulltime basis 144 vakantie uren en 57 PLB-uren.
• 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor. Daarnaast krijg je een vergoeding voor de dagen waarop je vanuit huis werkt.
• Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie en wordt je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.
Laat het weten via of en hij vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . We hopen je snel te verwelkomen in ons team.Functie:medewerker systeem & netwerkbeheer
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3434 – 4842
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Medewerker Systeem en Netwerkbeheer Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures