Vacature Medewerker Zaadschoning

Medewerker Zaadschoning in Zeeland

Medewerker Zaadschoning

 • Position

  Medewerker Zaadschoning

 • Location

  St. Annaland, Zeeland NL

 • Experience

  Medior

 • Education

  MBO

Medewerker Zaadschoning

(37,5 uur / 5 dagen, locatie St. Annaland / Zeeland)

De afdeling Zaadproductie (locatie Zeeland) is verantwoordelijk voor het produceren, het voorschonen, naschonen en opwaarderen van zaden zodat deze aan de kwaliteitseisen voldoen om te kunnen worden verkocht.

Wat je gaat doen

Als Medewerker Zaadschoning gebruik je verschillende methoden, machines en apparatuur om zaden aan de hand van bewerkingsopdrachten schoon te maken. Voor het schoonmaken en opwaarderen bepaal je eerst de juiste schoningsmethodiek en volgorde van bewerking. De keuze is afhankelijk van het soort zaad, de visuele beoordeling en het advies recept. Vervolgens ga je op zoek naar de juiste zaadpartijen in het magazijn en transporteert deze naar de werkplek. Je stelt de machines in en bij op basis van de voorschriften en het type gewas. Wanneer de zaden schoongemaakt zijn, vul je ze in zakken en sla je ze als voorraad op. Je meldt de opdrachten gereed in het geautomatiseerde systeem en legt per bewerkingsopdracht administratief de hoeveelheid zaden vast. Gedurende de dag zorg je dat de werkomgeving en machines goed schoon blijven en neem je monsters t.b.v. het kwaliteitslaboratorium en je eigen visuele beoordelingen. In rustigere tijden dan kan je ingezet worden bij andere werkzaamheden op de locatie.

Wat wij van jou verwachten

Je hebt een afgeronde MBO diploma en/of aantoonbare relevante werkervaring in een agrarische- of technische functie. Voor deze functie is het van groot belang dat je op een hoog concentratie niveau kunt werken. Je hebt oog voor detail en je werkt nauwkeurig en accuraat om bij te dragen aan een optimale productkwaliteit. Daarnaast heb je affiniteit met het bedienen van landbouw en/of zaadverwerkingsmachines en ben je praktisch ingesteld. Het werken met computersystemen, zoals het invoeren van gegevens en het printen van labels levert geen problemen voor je op. Je denkt graag mee over verbeteringen van de processen en werkwijze.

Wat wij voor jou doen

Als werkgever heeft Takii een bijzondere reputatie. Wij doen ons best om voor jou een prettige werkomgeving te creëren met de juiste voorwaarden, omdat wij vinden dat jij plezier in je werk moet hebben. Dat werkt voor jou én voor Takii!

Naast een goed salaris dat met je meegroeit, deel je bij Takii Europe ook in de winst. Voor deze functie worden overuren gecompenseerd of uitbetaald. Je krijgt natuurlijk een vakantietoeslag van 8,33%, maar er zijn ook speciale beloningen op bijzondere momenten.

Een aantal van onze arbeidsvoorwaarden gaat verder dan de cao. Bijzonder is bijvoorbeeld dat Takii jouw volledige pensioenpremie betaalt. Een kortere werkweek en een actief vitaliteitsbeleid zijn er op uit om jouw gezondheid te bevorderen.

Even voorstellen

En dan Takii. Takii Europe is een ambitieus en innovatief bedrijf werkzaam in de veredeling van zaden. Takii bestaat om de wereld een beetje gelukkiger te maken. Onder het motto "creating tomorrow today" zien we het als onze missie om door het veredelen van unieke groente- en bloemrassen levens van mensen te verrijken.

Takii is van oorsprong een Japans familiebedrijf met een rijke traditie. Daar zijn we trots op. Met onafhankelijke vestigingen in de hele wereld is Takii tegelijk in alle culturen thuis. Ook hier in Nederland!

Hoe wij de zaken aanpakken

Takii Europe kenmerkt zich door een platte organisatie. Dat betekent dat iedereen beschikbaar is voor iedereen, want alleen samen bereiken we ons doel. Onze mensen zijn dus echte teamspelers voor wie kwaliteit, respect en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en tonen initiatief. Dat vinden wij erg belangrijk omdat Takii een wendbare en klantgerichte onderneming wil zijn.

Ben jij degene die samen met ons team vandaag de wereld van morgen vorm gaat geven?

Stuur je CV en motivatie naar , , naar . Als je nog vragen hebt, dan kan je contact opnemen met Christa Hage Site Manager Locatie Zeeland .Functie:medewerker zaadschoning
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Takii Europe via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Medewerker Zaadschoning Takii Europe 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures