Vacature Meewerkend Voorman E

Meewerkend Voorman E in Goes

Meesters in techniek

Meewerkend Voorman Elektrotechniek (machinebouw)

We zijn specialisten in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering, en we hebben een sterke focus op het vervullen van de wensen van onze klanten.


Bij Delmeco Projecten werk je samen met gedreven collega's in multidisciplinaire teams waarin alle kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering bij elkaar komt. We werken nauw samen met Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau. Wat zij ontwerpen, kunnen wij bouwen en installeren. Zo leveren we altijd honderd procent maatwerk.


We bieden je niet alleen ruimte en verantwoordelijkheid, maar ook volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. We werken in diverse sectoren, waaronder de nucleaire industrie, petrochemie, en procesindustrie.


Over Jou

Als meewerkend voorman E ben je een cruciale schakel in ons team en draag je bij aan het realiseren van technologische oplossingen die onze klanten helpen om duurzaam, veilig en efficiënt te opereren.

Je bent een technisch talent met oog voor kwaliteit, haalbaarheid en planning.

Met jouw coördinerende en leidinggevende vaardigheden ben je in staat om een team van monteurs aan te sturen en te begeleiden en daarnaast werk je zelf ook gewoon mee. Je draagt verantwoordelijkheid voor de uitvoering van projecten en bewaakt nauwgezet de toegewezen uren en de kwaliteit van de werkzaamheden.

Je bent communicatief sterk en kunt effectief overleg voeren met projectleiders, monteurs, leveranciers en andere stakeholders. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel, en je zorgt ervoor dat alle veiligheids-, milieu- en Arbo voorschriften worden nageleefd.


Wat wij zoeken

  • Opleiding MBO Elektrotechniek niveau 4 of een vergelijkbaar kennisniveau opgedaan door ervaring.
  • 3-5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied.
  • Een geldig VCA-VOL certificaat.
  • Rijbewijs B/E.

Wat wij bieden

Bij Delmeco Projecten bieden we jou een uitdagende rol in een dynamische organisatie. Hier krijg je de kans om aan de meest innovatieve projecten te werken en je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. We geloven in jouw technische expertise en zelfstandigheid.
Functie:meewerkend voorman
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Delmeco Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Meewerkend Voorman E Delmeco Group 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures