Vacature Monteur Verkeersmaatregelen

Monteur Verkeersmaatregelen in Goes

werken bij

Monteur Verkeersmaatregelen

Wie jou om een boodschap stuurt, weet het zeker. Dat komt voor elkaar! Jij bent dan ook op je best als je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt in je werk. Problemen of uitdagingen onderweg? Komt goed: samen met je collega's zorg jij voor een oplossing. Want als echte teamspeler weet jij als geen ander: samen kun je véél meer dan alleen!

Hebben we het over jou? Lees verder en reageer!

WAT GA JE DOEN?

Een afzetting op de snelweg plaatsen terwijl de auto's voorbij razen. Of tijdelijke bebording monteren voor een groot evenement in de binnenstad. Als monteur bij Traffic Service Nederland is geen dag hetzelfde! Je gaat met collega's op pad om tijdelijke verkeersmaatregelen te monteren of demonteren. Zo draag je elke dag bij aan de veilige doorstroming van het verkeer.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?


 • Je bent in staat fysiek belastend werk te verrichten;

 • Je beschikt over (enig) technisch inzicht;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B/BE (en bij voorkeur Rijbewijs C);
 • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (avond/nacht/weekend).
 • Je bent woonachtig in de regio Goes.

HOE ZIET JE TEAM ERUIT?

Als monteur ga je samen met je collega's aan de slag om tijdelijke bebording en bewegwijzering langs de weg te krijgen. Vanuit onze vestigingen worden verschillende opdrachten uitgevoerd voor diverse overheden en aannemers waarbij je overlegt met de planning en projectcoördinator over de werkzaamheden die gedaan moeten worden.


WAAROM ONS BEDRIJF INTERESSANT IS VOOR JOU?

Uitdaging, afwisseling én gezelligheid. Als je daarvan houdt pas je perfect in ons team bij Traffic Service Nederland! Elke verkeerssituatie is uniek, waardoor je elke dag weer voor nieuwe uitdagingen staat en nieuwe dingen leert. Je hebt dan ook enorm veel doorgroeimogelijkheden binnen ons bijzondere vak. Van uitvoeringsbegeleider of project coördinator tot planner of tender manager. De enige beperking is jouw ambitie!

Uiteraard maken wij ook tijd voor gezelligheid tijdens het werk én daarbuiten. Van samen lunchen, darten tot de zomer BBQ.

 • Elke maand een salaris tussen € 2600,- en € 3250,- op basis van 40 uur. (Dit is afhankelijk van aantal jaren (relevante) werkervaring.));

 • Wij hanteren een 4 wekelijkse verloning, dus 13 periodes per jaar;
 • Reiskostenvergoeding € 0,21 per km ( max. 100 km per dag woon-werk verkeer) en een uitstekende pensioenregeling;
 • 30 vrije dagen;
 • Winstdeling;
 • Reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling;
 • Verschillende opleidingsmogelijkheden.

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan via de button en wellicht kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.Functie:monteur verkeersmaatregelen
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2600 – 3250
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Traffic Service Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Monteur Verkeersmaatregelen Traffic Service Nederland 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures