Vacature Operator Plaatbewerking

Operator Plaatbewerking in Goes

Tramper Technology bv

Nansenbaan 30

4462 GR Goes

Pays-Bas

+31 (0)113-312811

Operator plaatbewerking

Goes

|

MBO/LBO

Wil jij graag werken binnen een hightech productieomgeving? Dan zou je zomaar helemaal in je element kunnen zijn op onze afdeling plaatbewerking. Je levert je professionele bijdrage aan onze innovatieve projecten. Je hebt een relevante opleiding op mbo- of lbo-niveau.

  1. Operator plaatbewerking

Je functie

Je bedient zelfstandig de Trumpf lasersnijmachine, de laserrobot en kantbank. Je maakt snij- en
zetprogramma's. Je bent verantwoordelijk voor het logistieke proces rondom deze machines.

Jouw profiel

Jij gaat er helemaal voor om een uitstekend technisch product af te leveren. Je bent een gedreven vakman, of als schoolverlater heb je de ambitie om dit te worden. Je wilt je graag verder ontwikkelen in plaatbewerking en robotlassen. Je hebt een opleiding afgerond op mbo-niveau, of lbo-niveau, aangevuld met praktijkervaring.

Wat wij jou te bieden hebben

Bij ons werk je in een innovatief en gestaag groeiend bedrijf met een internationaal karakter. Wij geven je veel ruimte en support om je verder te ontwikkelen. We bieden je een salaris dat past bij je opleidingsniveau, ervaring en inzet. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Je komt ons waarschijnlijk dagelijks tegen. Bijvoorbeeld tijdens je rondje in de supermarkt: links en rechts liggen verpakkingen die afkomstig zijn van een machine waar jij aan hebt gewerkt!
Tramper Technology ontwerpt en produceert namelijk verpakkingsmachines en productielijnen voor de voedselindustrie. Over de hele wereld worden dagelijks miljoenen versproducten verpakt met onze innovatieve machines. Alles gebeurt in eigen beheer. Van het eerste contact met de klant tot en met de oplevering van de machines. Wereldwijd blijft de vraag naar onze machines toenemen.

We gaan graag met jou in gesprek

Hebben wij jouw interesse gewekt?
t.a.v. . Wil je meer weten over deze prachtige baan? Dan kun je contact met
hem opnemen via .

Jouw afdeling in beeldFunctie:operator plaatbewerking
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tramper Technology via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Operator Plaatbewerking Tramper Technology 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures