Vacature Operator

Operator in Goes

Wij zijn momenteel op zoek naar enthousiaste operators voor onze opdrachtgever, een specialist in de verwerking van hoogwaardige lijm- en kitproducten. Bij ons bedrijf, waar elke dag uniek is, krijg je de kans om jezelf als operator te ontwikkelen tot een veelzijdige professional. In ons tweeploegensysteem bieden wij operators de mogelijkheid om een competitief bruto salaris tot € 2.800,- te verdienen. Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende functie, nodigen wij je uit om verder te lezen voor meer informatie over de werkzaamheden.

In de rol van operator ben je dagelijks verantwoordelijk voor het nauwkeurig afvullen van diverse soorten lijmen en kitten. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het volledige productieproces en zorgt ervoor dat de juiste recepten nauwlettend worden gevolgd op de productielijn. Daarnaast neem je zelfstandig de leiding bij het reinigen van de lijnen en voer je alle bijbehorende administratieve taken uit. Bij het optreden van storingen ben jij als eerste ter plaatse om deze te verhelpen. Ten slotte draag je samen met je collega's zorg voor de productie van hoogwaardige eindproducten.Functie:Operator
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via goes@pro-industry.nl of 113204000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Operator Pro Industry 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures