Vacature Operator

Operator in Goes

Voor een toonaangevende opdrachtgever gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige lijm- en kitproducten, zijn we op zoek naar enthousiaste operators. Je wordt onderdeel van een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is, en waar je als operator de kans krijgt om je te ontwikkelen tot een veelzijdige professional. In een tweeploegendienst bieden we een startend salaris tot wel € 2.800,- bruto! Nieuwsgierig naar de uitdagende taken? Lees dan snel verder.

Als operator ben jij dagelijks betrokken bij het afvullen van diverse soorten lijmen en kitten. Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het productieproces en zorgt voortdurend voor de juiste toepassing van recepten op de productielijn. Zelfstandig zorg je ervoor dat de lijnen grondig worden gereinigd, en je neemt alle administratieve taken op je. Bij eventuele storingen ben jij de eerste die erbij is om deze op te lossen. Tot slot werk je samen met jouw collega's aan het leveren van hoogwaardige eindproducten.Functie:Operator
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via goes@pro-industry.nl of 113204000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Operator Pro Industry 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures