Vacature Opzichter Vastgoed Exploitatie West Brabant

Opzichter Vastgoed Exploitatie West Brabant in Zeeland

Solliciteren voor "Opzichter Vastgoed Exploitatie West Brabant / Zeeland"

Opzichter Vastgoed Exploitatie West Brabant / Zeeland

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), afdeling Vastgoed & Facilitair zoekt een proactieve, enthousiaste en daadkrachtige opzichter voor het toezichtwerk op de locaties in de exploitatiefase. Als opzichter zal je werken onder de verantwoordelijkheid van een Vastgoedregisseur Exploitatie. De werkzaamheden vinden veelal plaats op de opvanglocaties en waar mogelijk aanvullend vanuit een thuiswerkplek. Vind jij het leuk om veiligheid, kwaliteit, bruikbaarheid en kostenbewustheid te controleren en te borgen, dan zijn we opzoek naar jou!

Als opzichter bij het COA

Als opzichter verricht je bouwkundige en installatietechnische inspecties/controles uit. Je bent aanspreekpunt voor huismeesters en medewerkers Staf facilitair beheer en neemt leveranciers mee voor schouwen of inspecties. Samen met de projectleider borg je de uitvoering en kwaliteit van vastgoedprojecten, maakt notulen en zorgt voor een juiste administratie van deze zaken. In samenspraak met Projectleider en Vastgoedregisseur Exploitatie ben jij de oren en ogen van ons team en rapporteert bijzonderheden of afwijkingen. Je vindt het leuk om regelmatig op locatie te komen en de algemene kwaliteit van ons vastgoed te borgen.

Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat onze organisatie past bij wie jij bent. Je voelt je thuis bij ons als je resultaatgericht bent en gewend bent om zowel zelfstandig als in een team te werken. Je krijgt bij ons veel vrijheid, wat ondernemerschap en verantwoordelijkheidsgevoel van je vraagt. Omdat je een denkende doener bent, pak je door waarbij je continue oog hebt voor de veiligheid, gezondheid en leefbaarheid van de locaties. Je bent goed op je plek bij COA Vastgoed & Facilitair als je wil blijven leren, vernieuwen en verbeteren en altijd wil gaan voor doelmatige, duurzame, veilige, menswaardige en flexibele opvangplekken.

Verder vragen we:

 • Je bent een enthousiaste en daadkrachtige professional en hebt ruime ervaring met beheer & onderhoudsprocessen
 • Je bent gericht op samenwerking en weet zowel in een commerciële omgeving als meer bestuurlijke omgeving te opereren
 • Je bent flexibel, resultaatgericht en kunt omgaan met weerstanden en belangentegenstellingen
 • Je weet snel te schakelen en te communiceren op verschillende niveaus binnen en buiten de eigen organisatie
 • In contacten met contractpartners toon je je een stevige en zakelijke onderhandelaar
 • Als persoon ben je proactief en vind je het leuk mee te denken over vernieuwingen en/ of verbeteringen op locatie of binnen de processen
 • Je beschikt over een relevante mbo+ opleiding (bouwkunde/installatie/facilitair)
 • Je kunt omgaan met dynamiek en je voelt je thuis in een informele organisatie die bezig is veranderingsslagen te maken.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een functie waarin je medeverantwoordelijk bent voor de kwaliteit van opvanglocaties. Je krijgt de mogelijkheid om je werktijden en werkplek af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden binnen het arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Salaris : maximaal € 4.635,- o.b.v. 36 uur (schaal 7) - Dienstverband: 36 uur per week (in eerste instantie voor 12 maanden, met zicht op vast dienstverband)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. een leaseauto, pensioen, vitaliteitsuren, loopbaanbudget en een individueel Keuzebudget van 18% (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
 • Vakantieverlof: 144 uur bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB)
 • Ruimte voor ontwikkeling : wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.

Waar ga je werken?

De afdeling Vastgoed & Facilitair is verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden, verwerven en afstoten van opvanglocaties.

Het team Exploitatie is verdeeld in een team Noord en team Zuid. Jij komt te werken binnen het team Exploitatie Zuid, provincies West Brabant / Zeeland. De teams bestaan naast jou ook uit Vastgoedregisseurs Exploitatie en Projectleiders.

De collega's weten elkaar te vinden in overleg om uniformiteit in de werkwijze en kennis uitwisseling te bevorderen maar ook om inspiratie op te doen. In deze baan ben je veel onderweg, wel waar mogelijk in de regio van jouw woonplaats. Je bent in contact met de locatiemanagers, projectleiders, vastgoedregisseurs, huismeesters en adviseurs. Het werk is dynamisch. We streven naar lange termijn planningen vanuit de vastgoedvisie. De praktijk van vandaag houdt in dat er veel kortere termijn zaken opgelost dienen te worden, vooral binnen de noodopvang locaties.

Het COA

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega's gelijke kansen.

Planning

Het gesprek plannen we samen met je in! Dit wordt zo snel mogelijk met je afgestemd.

Solliciteer

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Dan kun je telefonisch contact opnemen met Petra Weggen via . We kijken uit naar jouw reactie!

Titel: Opzichter Vastgoed Exploitatie West Brabant / Zeeland

Nummer: 3248Functie:opzichter vastgoed west brabant
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4635 – 4635
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centraal Orgaan opvang asielzoekers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Opzichter Vastgoed Exploitatie West Brabant Centraal Orgaan opvang asielzoekers 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures