Vacature Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Pedagogisch Medewerker Peutergroep in Zeeland

Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Voor onze toplocatie de Morgenzon zijn we op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor 36 uren per week op de peutergroep de Donderstraaltjes (2 - 4 jaar). Daarnaast werk je regelmatig samen je collega's van de overige 2 KDV groepen. Het team kun je omschrijven als open, betrokken en staat altijd open voor feedback van elkaar.

De Morgenzon is een gezellige locatie, midden in het dorp Zeeland in de gemeente Maashorst. Wij bieden een fijne plek voor kinderen van 0 t/m 12 jaar waar zij zich kunnen ontwikkelen, gezellig kunnen spelen en ontdekken. Onze collega's van het kinderdagverblijf zorgen iedere dag weer voor een flinke dosis gezelligheid. Samen met de kinderen organiseren zij de meest uiteenlopende activiteiten. Heb jij al zin om hierbij te horen?

Meer informatie over deze locatie vind je hier: https://www.kanteel.nl/locatie/De-Morgenzon .

Dit ben jij

 • Vernieuwend in je vak en altijd op zoek naar nieuwe activiteiten
 • Samenwerken is helemaal jouw ding
 • Jij bent het met ons eens dat ieder kind een kansrijke toekomst verdient en zet daarvoor graag een stapje extra
 • Jij inspireert de mensen om je heen of dit nu gaat om de kinderen, hun ouders of jouw collega's
 • Je hebt (bijna) een relevante opleiding afgerond. Check of jouw opleiding kwalificeert op http://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Dit doe jij

Jij wil graag onderdeel zijn van een gezellig en gedreven team. Je gaat werken op onze peutergroep met kinderen van 2-4 jaar. Peuters willen de wereld ontdekken en ervaringen opdoen. Met jouw pedagogische expertise en flexibiliteit signaleer je makkelijk wat een kind nodig heeft en pakt hierop door. Je bent er immers voor de kinderen. Onze ruimtes zijn voorzien van nieuw meubilair en spelmateriaal, die onze kinderen nog volop aan het ontdekken zijn. Jij weet als geen ander hoe je ze hierbij kan ondersteunen en geniet zichtbaar van iedere stap die ze zetten.

Dit krijg jij

 • Een werkgever die de ontwikkeling van zowel de kinderen als van jou op één zet
 • Een brutosalaris volgens de cao Kinderopvang in schaal 6 tussen de € 2.489,- en € 3.421,- (o.b.v. 36 uur)
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract, deze zetten we na ongeveer 6 maanden om naar een vast contract bij wederzijds vertrouwen
 • Een eindejaarsuitkering van 3% en reiskostenvergoeding vanaf 5km

Solliciteren? Graag!

Enthousiast geworden? Wij maken graag kennis met je! Laat een reactie achter en wij nemen snel contact met je op. Wil je meer informatie over de vacature neem dan gerust contact op met de , (afwezig tot 19 februari 2024). Mocht je eerder vragen hebben, dan kun je contact opnemen met assistent-manager Inge van den Biggelaar op .

Wil je weten welke secundaire arbeidsvoorwaarden we voor je hebben?Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2489 – 3421
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kanteel Kinderopvang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Pedagogisch Medewerker Peutergroep Kanteel Kinderopvang 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures