Vacature Planner

Planner in Goes

Planner (24.018)

Wij zoeken een ervaren planner die ons team op de locatie Lindenhof in Goes komt versterken!

Waar kom je te werken?

De revalidatiezorg binnen Revant is gericht op de complexe medisch specialistische problematiek. Revant biedt een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig, effectief en efficiënt zorgaanbod in klinische en poliklinische revalidatiediagnostiek, -advisering en -behandeling op het gebied van de medisch specialistische revalidatie en revalidatie bij complex chronische longaandoeningen. De beste zorg voor onze revalidanten realiseren we samen met ruim 550 toegewijde medewerkers vanuit 5 locaties: Breda, twee in Goes, Terneuzen en Middelburg.

Jij komt te werken op onze locatie in Goes (Lindenhof). Op onze locatie Lindenhof hebben we een breed aanbod aan (poli)klinische behandelingen voor neurologische revalidatie en revalidatie op het gebied van algemene orthopedie, oncologische- en pijn revalidatie. Ook behandelen we mensen met complex long- of hartfalen en mensen die na een hartincident revalideren. Jij wordt een onderdeel van het team Planning- en Medisch Secretariaat op de locatie Lindenhof. Het team bestaat uit 4 planners en 7 medisch secretaresses. We werken samen met de collega's van de locatie Reigerbos in Goes en de locatie De Wielingen in Terneuzen.

Wat ga je doen?

Als planner ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en patiëntgericht plannen van revalidatiebehandelingen. Uitgangspunt is een optimale planning, waarbij je vraag en aanbod afstemt, jouw analytisch vermogen is daarbij van groot belang. Daarnaast zorg je voor onderlinge afstemming van de behandelsessies van de verschillende disciplines overeenkomstig het behandelplan. Je anticipeert op ontwikkelingen en problemen op het gebied van planning en je draagt uit eigen beweging nieuwe of andere werkwijzen, verbetervoorstellen en oplossingen aan.

Je zoekt actief de samenwerking zoekt met het behandelteam, medisch secretariaat en overige bedrijfsonderdelen;

Wie zoeken wij?

Je bent een evenwichtige persoonlijkheid met een positieve instelling. Plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Als teamplayer ben je uiteraard klantgericht, betrokken, sociaal, integer en geduldig. Je kunt zelfstandig werken, snel schakelen tussen diverse werkzaamheden en hebt geen moeite met het stellen van prioriteiten. Ook kan je jezelf snel aanpassen aan veranderende omstandigheden en kan je procesmatig denken en werken. Je denkt in mogelijkheden en je vind het een uitdaging om de planning kloppend te maken. Daarin ga je zorgvuldig en accuraat te werk.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO-werk- en denkniveau met enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring met het werken met geautomatiseerde planningssystemen is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling;

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan, in een zelfbewuste organisatie die sterk in beweging is en waarin groei en zelfontwikkeling gestimuleerd worden.

Daarnaast bieden wij:

  • Een contract voor gemiddeld 20-24 uur per week voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Salaris van minimaal € 2.832,00] en maximaal € 3.824,00 bruto per maand, conform cao ziekenhuizen (FWG 45, op basis van 36-urige werkweek);
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen, met o.a. een eindejaarsuitkering en vakantiegeld die beiden vergelijkbaar zijn met een maandsalaris;
  • Een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid tot aanschaf van een fiets of computer met fiscaal voordeel en korting op je contributie bij de sportvereniging.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met , en medisch secretariaat, tel. nummer of .Functie:planner
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2832 – 3824
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Revant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Planner Revant 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures