Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Goes

Heb jij ervaring als productiemedewerker in de houtbewerking en ben jij opzoek naar een nieuwe baan? Dan is dit de perfecte functie voor jou. In deze functie ga je aan de slag met het maken van de mooiste deuren, kozijnen en houtskeletten. Niet aan de lopend band maar alles wordt gemaakt op maat. Ben jij de echte klusjes man of vrouw en wil je niet elke dag hetzelfde doen? En wil je graag een mooi salaris verdienen in een dagdienst functie die kan oplopen tot wel € 2.600,- bruto per maand? Lees dan snel verder!

In deze functie ga je als timmerman of vrouw aan de slag in een veelzijdige functie, je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • Het maken en monteren van kozijnen, deurposten en houtskeletten.
  • Instellen en bedienen van verschillende machines.
  • Uitlezen van technische tekeningen en deze correct verwerken.
  • Ondersteunen van de hoofd timmermannen en vrouwen.
  • Zorg dragen voor een schone en veilige werkomgeving.


Functie:Productiemedewerker, Timmerman
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2100 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via goes@pro-industry.nl of 113204000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Productiemedewerker Pro Industry 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures