Vacature Project Engineer A.I

Project Engineer A.I in Zeeland

Project Engineer a.i. - Hoogspanning (Elektrotechniek)

Stedin

Geen max uurtarief

Utrecht

40 uur p/w

01-11-2023

31-12-2024

Loondienst

Opdrachtomschrijving

Als Project Engineer ben je technisch medeverantwoordelijk voor de engineering van uitdagende hoogspanningsprojecten. Je benut jouw technisch inzicht om een effectieve vertaalslag van Functioneel Ontwerp naar Technische Oplossing te realiseren, zoals het opstellen van uitvoerbare projectplannen, technische documentatie en netberekeningen. Daarbij werk je volgens de Systems Engineering methodiek, bewaak je de kwaliteit en koppel je technisch inhoudelijke issues proactief terug naar de Lead Engineer, die technisch verantwoordelijk is voor het project.

Jouw rol in hoofdlijnen - Opstellen engineeringpakketten, waaronder netberekeningen en specificaties. - Vertalen van functioneel ontwerp naar technische oplossingen en werkbare plannen. - Proactieve voortgangsbewaking, oplossen knelpunten, terugkoppelen bevindingen. - Managen van de technische uitvoering, inclusief aansturen detail engineers (CAD tekenaars).

Wie jij bent
Je bent een enthousiaste Engineer met een bewezen trackrecord binnen vergelijkbare complexe netwerkomgevingen. Je bent een teamspeler, resultaatgericht, proactief, en je leert snel.

Wat je verder meebrengt: - HBO/WO Elektrotechniek of Energietechniek. - 5+ jaar ervaring met Engineering van Hoogspanningsinstallaties. - Ervaring met Systems Engineering is een pré. - Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij is Stedin
Bij Stedin Hoogspanning ontwerpen, bouwen en onderhouden we de elektriciteitsnetten, met name de hoogspanningsstations en -verbindingen van Zuid Holland, Utrecht en Zeeland. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het licht in miljoenen huizen brandt, dat kantoren aangenaam warm zijn en dat fabrieken draaien.
Als Project Engineer lever je een grote bijdrage aan die energievoorziening. Bovendien word je in toenemende mate uitgedaagd mee te denken over de energie-oplossingen van de toekomst, want de sector verandert in hoog tempo. Energie komt immers steeds vaker uit duurzame bronnen, we rijden elektrisch of wekken zelf energie op.

Kandidaat heeft minimaal een aantoonbare afgeronde hbo Elektrotechniek of Energietechniek.

Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met Engineering van Hoogspanningsinstallaties.

Alles uitklappen

Dien je aanvraag in middels het onderstaande formulier.

Introductie

We introduceren je profiel bij de desbetreffende opdrachtgever.

Aan de slag

Na akkoord kun je per direct aan de slag met je nieuwe opdracht!

De opdracht sluit 07-11-2023

Je hebt nog 5 dagen om te reageren.

Direct reageren

Vul het onderstaande formulier in en we zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Masters in Public is een energiek uitzendbureau dat met passie en enthousiasme de publieke sector ondersteunt. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we voor unieke matches tussen organisaties en professionals.

Masters in Public

085 060 1887Functie:project engineer a.i
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoger Interim Professionals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Project Engineer A.I Hoger Interim Professionals 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures