Vacature Project Management Officer

Project Management Officer in s-Heer Hendrikskinderen

Bij onze klanten zoals KLM, Heineken, Booking.com, Bol.com, PWC, KPN, De Overheid, UWV, Belastingdienst begrijpen ze het belang van een Project Management Officer. Yacht is een dynamische organisatie die zich specialiseert in het aantrekken van IT professionals en zet ze bij één van onze klanten in. Ons team van toegewijde professionals streeft ernaar om continu te innoveren en de best mogelijke dienstverlening te bieden aan onze klanten. Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Project Manager Officer om ons team te versterken.


Waarom kiezen onze professionals voor Yacht?


Uitdagende projecten. Als Project Management Officer krijg je de kans om te werken aan boeiende projecten voor toonaangevende organisaties in de IT sector.


We geloven in het bevorderen van de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Naast uitdagende projecten bieden we ook interne en externe trainingsmogelijkheden om je vaardigheden verder uit te breiden. Je krijgt o.a de mogelijkheid deel te nemen aan opleidingen van jouw keuze. Voor elke professional wordt hiervoor een budget klaar gezet.


Na je opdracht staat een team van experts klaar om jou klaar te stomen voor een nieuwe uitdagende opdracht die past bij jouw ervaring en ambitie.Functie:Project Management Officer
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via justin.brandwijk@yacht.nl of (020) 519 7777. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Project Management Officer Yacht 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures