Vacature Psychiater

Psychiater in Kloetinge Gem Goes

Sta jij stevig in je schoenen, ben je klaar voor een uitdagende en dynamische omgeving en heb je een passie voor het verlenen van directe acute psychiatrische zorg? Dan hebben we de perfecte kans voor jou! We zijn op zoek naar een psychiater die ons team wil versterken in de Intensive Home Treatment acute zorg. Samen met ons toegewijde team van professionals kun je echt het verschil maken voor mensen in hun meest kwetsbare momenten.

Wat ga je doen

IHT heeft een centrale rol in de keten van acute psychiatrie, is 24 uur per dag beschikbaar en is poortwachter voor acute opnameafdelingen. De doelstelling van IHT is psychiatrische crisissituaties te beoordelen en indien noodzakelijk, zo goed mogelijk te behandelen in de thuissituatie van de cliënt. Met inzet van intensieve (thuis)behandeling kan klinische opname waar mogelijk worden voorkomen of verkort. Samenwerking en zorgafstemming met de cliënt, diens belangrijke naasten en alle betrokken ketenpartners is hierbij essentieel. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend. Je moet kunnen omgaan met onverwachte situaties en komt te werken in een dynamische setting met complexe problematiek waarin geen dag hetzelfde is en die nog volop in ontwikkeling is.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • ·Je bent een leading professional in het multidisciplinair team IHT acute zorg;
 • Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een effectieve en efficiënte behandeling van cliënten in crisissituatie.
 • Je superviseert als psychiater de verpleegkundig specialisten, artsen en artsen in opleiding tot psychiater werkzaam in de IHT acute zorg.
 • De IHT acute zorg heeft korte lijnen met andere teams binnen Emergis zoals de High Intensive Care (HIC), Medium Care (MC) en regioteams;
 • Je levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de IHT acute zorg en crisisbehandeling;

Emergis staat voor de bevordering van geestelijke gezondheid in heel Zeeland. Als een vooraanstaande GGZ-instelling werken we intensief samen met verschillende belanghebbenden, waaronder cliënten, families, zorgverleners, gemeenten en andere partners, om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als Psychiater bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een platte en laagdrempelige organisatie waar het gewaardeerd wordt wanneer je mee wil denken;
 • Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg;
 • Ams-regeling ggz;
 • Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst;
 • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren.

En mocht je in Zeeland komen wonen dan is er een vestigingspremie aan gekoppeld.

Hier herken jij jezelf in

Onze cliënten en collega's vragen een psychiater die communicatief vaardig is, die verbinding maakt en die niet bang is om beslissingen te nemen. Samenwerken met cliënt, familie en andere hulpverleners vind je belangrijk. Je bent een aanwinst wanneer je jezelf uitgedaagd voelt om, in tijden van veel veranderingen, met het team verder mee te bouwen aan beleid. Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken weet en je je voor langere tijd aan Emergis wil verbinden. Verder herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent benaderbaar en communicatief vaardig;
 • Je kunt goed omgaan met dynamiek;
 • Je kunt anderen inspireren en enthousiasmeren;
 • Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater;
 • Je hebt affiniteit met de acute zorgverlening;
Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan!

Functie:psychiater
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Psychiater Emergis 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures