Vacature Psychiater Emergis Forenscische

Psychiater Emergis Forenscische in Kloetinge Gem Goes

Psychiater Emergis Forenscische Zorg Zeeland

 • Contactpersoon
 • Locatie Middelburg
 • Uren 16-24 uur

"Ben jij de toegewijde en ervaren psychiater die we zoeken? Wil jij een verschil maken in de forensische zorg en je passie voor psychiatrie inzetten om onze patiënten te helpen herstellen? Jouw expertise is essentieel in het bieden van hoogwaardige zorg aan mensen met complexe behoeften in het forensisch werkveld. Word onze nieuwe Psychiater Forensische Zorg Zeeland!"

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je bent een leading professional in het multidisciplinair team;
 • Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een effectieve en efficiënte behandeling van je cliënten;
 • Als medebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de psychiatrische diagnostiek, geboden behandeling, of andere in behandelplan omschreven taken;
 • Je levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de psychiatrische zorg en behandeling in de regio;
 • Je neemt deel aan de 24-uurs crisisdienst.

Forensische Zorg Zeeland heeft een breed behandelaanbod dat is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methodieken. Behandelingen worden gegeven vanuit dader voor onder andere plegers van agressie delicten, zedendelicten, huiselijk geweld en vermogensdelicten. Deze behandelingen kunnen indien nodig aangevuld worden met de behandeling van naasten. Het doel van de FZZ is het voorkomen van recidive. Dat wil zeggen dat wij de kans dat iemand na behandeling opnieuw een strafbare handeling pleegt willen verkleinen. Dit wordt gedaan door patiënten te behandelen en begeleiden, zodat zij weer kunnen functioneren in de maatschappij. Forensische Zorg Zeeland is erop gericht de maatschappelijke veiligheid te vergroten.

Het team van behandelaars bestaat momenteel uit GZ-psychologen, basis-psychologen, psychiater, artsen en sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen. Het team wordt ondersteund door twee secretaresses.

We werken in heel Zeeland, op Emergis locaties, maar ook bij mensen thuis of externe verblijfslocaties. We werken nauw samen met afdelingen van Emergis en met externe organisaties en instanties. De standplaats is Middelburg.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als Psychiater bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een platte en laagdrempelige organisatie waar het gewaardeerd wordt wanneer je mee wil denken;
 • Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg;
 • Ams-regeling ggz;
 • Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst;
 • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren.
Hier herken jij jezelf in

Onze cliënten en collega's vragen een psychiater die communicatief vaardig is, die verbinding maakt en die niet bang is om beslissingen te nemen. Samenwerken met cliënt, familie en andere hulpverleners vind je belangrijk. Je bent een aanwinst wanneer je jezelf uitgedaagd voelt om, in tijden van veel veranderingen, met het team verder mee te bouwen aan beleid. Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken weet en je je voor langere tijd aan Emergis wil verbinden. Verder herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent benaderbaar en communicatief vaardig;
 • Je kunt goed omgaan met dynamiek;
 • Je kunt anderen inspireren en enthousiasmeren;
 • Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater;
 • Je hebt affiniteit met het forensisch werkveld;
Werk jij mee aan onze droom?Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?
Dat kan!

Functie:forensisch psychiater
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Psychiater Emergis Forenscische Emergis 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures