Vacature Receptie Medewerker

Receptie Medewerker in Kapelle

Receptie medewerker

Organisatie Gemeente Kapelle Uren 18 Locatie Kapelle Gepubliceerd 06-03-2024

Jij zorgt er voor dat alle binnenkomende telefoontjes op een klantvriendelijke manier worden beantwoord en, wanneer nodig, worden doorverbonden zodat de bellers dik tevreden zijn over de dienstverlening van de gemeente Kapelle. Jij maakt het mogelijk als receptie medewerker bij de gemeente Kapelle. Hoe klinkt dit voor jou?

Jij doet het

Je begint je dag met het verwerken van klachten of meldingen die in de mailbox receptie zijn binnengekomen. Ondertussen beantwoord je binnenkomende telefoongesprekken en zet, wanneer nodig, het gesprek door naar een collega. Ook ontvang je op een gastvrije manier bezoekers en bel je collega's dat hun bezoek gearriveerd is. En natuurlijk is er ook tijd voor een goede kop koffie en praatje met een collega. Zo ziet een dag als medewerker receptie er voor jou uit. Meer concreet? Jij houdt je 18 uur per week bezig met het:

 • afhandelen of doorverbinden van inkomende telefoonverkeer;
 • gastvrij en servicegericht ontvangen van klanten en bezoekers;
 • uitvoeren van administratieve werkzaamheden, o.a. het verwerken van klachten en meldingen;
 • innemen en registreren van gevonden voorwerpen.

Donderdag 14 maart van 14.00-15.30 uur een is er een voorlichtingsbijeenkomst over deze vacature in het gemeentehuis van de gemeente Kapelle. Wil je komen, geef je dan wel even op bij Jack Geelen, e-mail:.

Met ons

Een kleine gemeente, waar je grote verantwoordelijkheden krijgt. Dat is de gemeente Kapelle, jouw nieuwe werkgever. Vanuit het gemeentehuis aan het Kerkplein in Kapelle werk je samen met jouw collega's voor de ruim 13.000 inwoners van de gemeente.

Met welk vervoersmiddel je ook naar je werk reist, je bent zo op je werkplek waar de 23-koppige afdeling van Beleid en Dienstverlening al op je wacht. Positiviteit, ambitie en collegialiteit kenmerken jouw nieuwe team. We weten elkaar altijd te vinden. Oók voor de lunch, een overleg of een succesmoment. En anders wandel je zo een van de kantoren met open deur binnen.

Voor jou

Als je bij de gemeente Kapelle werkt, dan weet je zeker dat je een baan met impact hebt. Je verdient het om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Die kansen en mogelijkheden zijn er bij ons dan ook volop. Verder kan je voor deze vacature van receptie medewerker rekenen op (op basis van 36 uur):

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.288,- (aanloopschaal 4) en maximaal € 3.327,- (functieschaal 5). Uitloop naar schaal 6 is onder bepaalde voorwaarden mogelijk;
 • een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Dit zet je bijvoorbeeld in voor:
  • vakantiegeld;
  • een eindejaarsuitkering;
  • extra verlofuren;
  • een fietsregeling.
 • een goede pensioenregeling;
 • 194,4 vakantie uren;
 • thuiswerkvergoeding en een vergoeding om een thuiswerkplek in te richten;
 • gedeeltelijke vergoeding reiskosten woon-werk verkeer.

Met jouw kracht

Met jouw klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en luistervaardigheid, weet je alle telefoontje en vragen van de inwoners op een professionele manier te beantwoorden. Jij bent de frisse (Zeeuwse) wind die samen met ons onze ambities waar gaat maken. Ook heb je:

 • een gerichte opleiding op MBO-niveau;
 • ervaring als receptie medewerker;
 • Woensdag en donderdag beschikbaar zijn.

Maak jij het mogelijk?

Zet je talent in en ontwikkel jezelf bij de gemeente Kapelle. Dat doe je natuurlijk zo snel mogelijk, maar vóór 18 maart 2024. De gesprekken zijn gepland in de week van 25 maart.

Eerst meer informatie over de vacature? Bel met Jack Geelen, afdelingshoofd Beleid en Dienstverlening via . Voor vragen over de procedure bel je met , P&O adviseur via .

Benieuwd naar jouw collega's?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Stuur jouw motivatie en wie weet creëren wij samen de ideale baan voor jou.

Staat de vacature die aansluit bij jouw profiel er niet bij?

Werken bij de Bevelanden

Op Werken bij de Bevelanden vind je vacatures voor GR de Bevelanden en de vijf Bevelandse gemeentes: Goes, Kapelle, Reimerswaal, Borsele en Noord-Beveland.Functie:medewerker receptie
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2288 – 3327
Uren per week:18 – 18

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Bevelanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Receptie Medewerker De Bevelanden 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures