Vacature Recruiter

Recruiter in Goes

Salaris: 3000 - 4500

Corporate Recruiter

Als recruiter bij Solviteers heb je de ervaring nodig om zelfstandig middenin de organisatie te staan. Je schakelt met stakeholders zoals vacaturehouders, marketing en HR. Het is jouw missie om nieuwe kandidaten te spreken en aan te dragen voor verschillende functies op het gebied van IT, informatiemanagement, consultants en staf. Naast de reguliere recruitment activiteiten ben je ook bezig met het verder ontwikkelen van recruitment binnen de organisatie, denk hierbij aan de candidate journey, campagnes en employer branding. Je krijgt bij ons de vrijheid om te werken op een manier die bij jou past en jezelf waar nodig verder te ontwikkelen.

Om jouw missie goed uit te voeren is het belangrijk dat je goed in verbinding staat met de interne organisatie en de arbeidsmarkt stap voor stap beter leert kennen.


Hoe ziet jouw werk als recruiter eruit?

Als zelfstandige recruiter zorg jij ervoor dat alle facetten onder controle zijn. De sollicitanten, geworven kandidaten, stakeholder management en de processen. Jouw collega's helpen jou vanuit hun eigen disciplines zoals marketing of HR. De vacatures die je oppakt zijn voornamelijk op het gebied van IT, informatiemanagement, consultants en staf. Je bent de sparringpartner binnen de organisatie en geeft gevraagd en ongevraagd advies vanuit jouw ervaring en kennis van de markt. Bij ons zijn de managers goed op de hoogte van het werk als recruiter, waardoor ze jou graag helpen waar nodig.

Dit ben jij! Je gaat tot het uiterste om de missie te volbrengen.

 • Je hebt HBO werk - en denkniveau
 • Je hebt meer dan 2 jaar werkervaring op het gebied van HR, recruitment of werving & selectie
 • Je bent in staat om de IT, consultancy en staffuncties functies te doorgronden en goede matches te creëren
 • Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven wat er in jouw vakgebied speelt en onderhoudt relevante netwerken

Een goede uitrusting

Bij je uitrusting hoort in ieder geval:

 • 27 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Laptopregeling en telefoonregeling
 • Winstuitkering
 • Bonusregeling bespreekbaar

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe dingen om te leren en te ontdekken. Gelukkig krijg ik hier de ruimte voor.

In 4 stappen naar je eerste werkdag

Stap 1. Contact

Meteen solliciteren? Laat je CV achter. Een motivatie vinden we altijd leuk om te lezen. Liever eerst meer informatie? We zijn benieuwd naar je vragen.

Stap 2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd waar jij naar op zoek bent en maken graag verder kennis met je. De thee en koffie staan voor je klaar bij ons op kantoor. Komt digitaal beter uit? Dat is prima.

Stap 3. 2e ronde

Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een tweede ronde. Je maakt kennis met nog veel meer collega's en kan je kennis en ervaring laten zien.


Locatie hoofdkantoor

De Bouw 117 3991 SZ Houten Vestiging Goes Albert Joachimikade 33H 4463 AA Goes

Functie:recruiter
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4500
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Solviteers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Recruiter Solviteers 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures