Vacature Risicomanager IT/Ciso

Risicomanager IT/Ciso in Goes

  • Naar ZLM.nl

Risicomanager IT/CISO

32-38 uur

ZLM is een bedrijf dat blijft groeien. Daardoor wordt er vanuit de toezichthouders steeds meer van ons verwacht. We krijgen te maken met meer regelgeving. Tegelijkertijd blijven onze kernwaarden persoonlijk, betrokken en betrouwbaar belangrijk. Daarom zoeken we een ervaren risicomanager IT/CISO die ons team komt versterken.

Verrassend persoonlijk

De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega's werken aan de tevredenheid van onze klanten. Ons motto is: 'U tevreden, wij tevreden'. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar tevreden medewerkers net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Niet voor niks zijn we meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie financiële dienstverlening.

Wat maakt je functie als risicomanager IT/CISO zo uniek

Je speelt een belangrijke rol in het waarborgen van een systematisch en onafhankelijk risicobeheer. Dit is gericht op het identificeren, meten en evalueren van de risico's voor ZLM. Je focus en verantwoording ligt op het IT risicomanagement domein. Maar omdat er samenhang is met de operationele risico's, kijk je ook naar andere risicogebieden. Het gaat hier om een onafhankelijke tweedelijns sleutelfunctie zoals genoemd in de Solvency II wetgeving. Je werkt binnen het gegeven wettelijke kader van taken en bevoegdheden. Je levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van onze risicobeheerprocessen en het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van onze organisatie. We waarderen jouw bijdrage aan het behouden van onze reputatie als persoonlijke, betrokken en betrouwbare verzekeraar. Aan jou de uitdaging om het volgende te realiseren:

  • Je adviseert over het risicomanagementbeleid;
  • Je signaleert nieuwe (IT) risico's als gevolg van interne en externe ontwikkelingen en geeft hierover advies;
  • In overleg met de directie stel je het jaarprogramma op, inclusief het monitoring- en awarenessprogramma;
  • Je ziet toe op de doeltreffende werking van het risicomanagementsysteem;
  • Je monitort het integrale risicomanagementsysteem;
  • Je rapporteert periodiek over de risico's en de beheersing ervan in relatie tot de risicotoleranties en risicobereidheid;
  • Je geeft je mening bij strategische beslissingen, grote investeringen, belangrijke projecten en uitbestedingen.

Waar kom je te werken

Je werkt nauw samen met je collega risicomanager, de coördinator risicomanagement en de security officer. Samen vormen jullie een hecht team. Je kunt altijd rekenen op een collega om mee te sparren en kennis te delen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur Verzekeringszaken. Je zult ervaren dat er een informele werksfeer is, waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ook in het volgen van een opleiding of training is er veel mogelijk en stimuleren wij dit. We zoeken een collega die fulltime (38 - 40 uur) beschikbaar is, maar 32 uur is zeker bespreekbaar. We vinden een goede werk-privébalans erg belangrijk. Je hebt hbo+ werk- en denkniveau en een opleiding gevolgd die goed aansluit bij deze functie. We vragen je medewerking om een assessment af te leggen.

Hoe maak je het verschil

Je bent een ervaren IT-risicomanager/CISO met uitgebreide kennis van IT risicomanagement en het operationeel risicomanagement. Ook ben je in het bezit van een vakdiploma en IT risicomanagement certificering (denk hierbij aan CRISC, CISM of CISSP). Beschik je ook nog eens over verzekeringskennis dan is dat mooi meegenomen. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede organisatiesensitiviteit hebt en een sterk analytisch vermogen. Daarmee doorgrond je complexe risico's en uitdagingen. Als professional ben je in staat om jouw inzichten en aanbevelingen duidelijk over te brengen aan verschillende belanghebbenden, zowel intern als extern. Als risicomanager IT/CISO bij ZLM krijg je de mogelijkheid om écht het verschil te maken.

Werken bij ZLM heeft een rij aan voordelen

Ruimte voor je privéleven

Overwerken is bij ons niet de norm

Een goed salaris

Werken bij ZLM is leuk én uitdagend. Daar zetten we uiteraard iets tegenover.

Een fijne werksfeer vinden we ontzettend belangrijk. Zo voelt iedereen zich bij ZLM thuis.

We zorgen goed voor onze medewerkers. Ook als het gaat om aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Als verzekeraar weten we als geen ander dat een goede verzekering belangrijk is.

Spreekt de functie jou aan?

Reageer dan meteen! Wil je meer informatie, neem dan contact op met het directiesecretariaat via telefoonnummer . Het secretariaat brengt je graag in contact met , onze directeur Verzekeringszaken.Functie:it risicomanager
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZLM Verzekeringen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Risicomanager IT/Ciso ZLM Verzekeringen 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures