Vacature Salarisadministrateur

Salarisadministrateur in Goes

Standplaats: Goes
Uren per week: 32 - 36 uur per week
Opleidingsniveau: Minimaal MBO-4 en bvk praktijkdiploma Loonadministratie of bereid deze te behalen
Sluitingsdatum: 16 s eptember 2023
Vacaturenummer: 760

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

Echt wat betekenen voor medewerkers?
Op zoek naar een vakgebied dat volop in ontwikkeling is?
Bereid om op onze kosten een (aanvullende) vakopleiding te volgen?
Onze deur staat open! Kom binnen!

Samen met je collega Cor zorg je ervoor dat 1600 medewerkers iedere maand salaris op de bankrekening ontvangen. Dat zijn iedere maand vele blije gezichten en waardering voor jouw werk! Daar doe je het toch voor?!

We werken met de software van AFAS, wel zo makkelijk. Als je kennis hebt van AFAS is dat mooi meegenomen. Geen ervaring met AFAS? Geen probleem: wij leiden je op.

Je hebt b.v.k. een opleiding tot loonadministrateur gevolgd. Nog geen diploma loonadministratie maar wel praktijkervaring opgedaan op een financieel administratief gebied? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

We maken samen afspraken over de uren en werkdagen. Zelf denken we aan een vast dienstverband voor 32 tot 36 uur per week. Je werkt vanuit ons kantoor in Goes, maar deels thuiswerken kan uiteraard ook.

Wat ga je doen?

Als is het hoofddoel uiteraard gericht op het verzamelen, verwerken en analyseren van gegevens, waarna de salarissen tijdig uitbetaald worden. Maar het volgen van in- en externe ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving, hoort en uiteraard ook bij. Je wordt actief betrokken bij het verbeteren van de werkprocessen (workflows). Uiteraard krijg je daarbij alle ruimte voor eigen inbreng.

Dit breng je mee
Minimaal diploma MBO4 en bvk praktijkdiploma Loonadministratie of bereid om deze te behalen. Kennis van de CAO VVT is meegenomen. Je bent ondernemend en leergierig.

Wat kun je verwachten?

  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Salaris conform VVT FWG 45, maximaal €3471,49 bruto per maand
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Reiskostenvergoeding
  • Uit stekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met , telefoonnummer .Functie:salarisadministrateur
Startdatum:01-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3471 – 3471
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Salarisadministrateur Allévo 01-10-2023

Bekijk ook andere vacatures