Vacature Schoonmaak Medewerker Vakantiepark

Schoonmaak Medewerker Vakantiepark in Zeeland

Schoonmaak medewerker vakantiepark Zeeland

Voor een vakantiepark in Brielle, Zeeland zijn wij op zoek naar leuke collega's die ons team wilt versterken. Ben jij flexibel beschikbaar (op een aantal dagen) van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 - 16.00 uur? En je bent een echte aanpakker die er samen met collega's voor zorgt dat de nieuwe gasten kunnen beginnen aan een heerlijke vakantie? Dan hebben we jou nodig. Het is een functie waar je gemiddeld tussen de 12 en 36 uur per week werkt. Ook als je maar één of enkele van de dagen beschikbaar bent komen we graag met jou in contact. Natuurlijk worden je reiskosten naar en van het werk vergoed. Bovendien krijg je je reistijd vergoed tot wel 1,5 uur per dag! Interesse? Reageer dan snel.

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk?

Naam E-mail

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker vakantiepark Zeeland die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Het schoonmaken van vakantiehuisjes, sanitaire en algemene ruimtes;
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Werkzaamheden afstemmen met je leidinggevende;
  • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.

Wat vragen wij van jou?

Ervaring als schoonmaker hoef je niet te hebben; Wel heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling; Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal zodat de communicatie met je leidinggevende, de klant en je collega's goed verloopt; Je bent betrouwbaar, proactief, enthousiast en leergierig.

Wat hebben wij te bieden?

Een uurloon tussen de €12,58 - €14,35 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring; Gegarandeerd 8,5% cao loonsverhoging in het komende jaar; Zekerheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt dit verlengd; 26 vakantiedagen, een extra vrije dag op je verjaardag en 8% vakantiegeld; Eindejaarsuitkering van 5%, als je langer dan 6 maanden bij ons werkt; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; De nieuwste materialen en middelen in de professionele schoonmaak; Een goede pensioenregeling; Korting op verschillende zorgverzekeringen.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met , .
Solliciteren kan tot en met vrijdag 22 december 2023

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving.

Functie:medewerker schoonmaak vakantiepark
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Asito via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Schoonmaak Medewerker Vakantiepark Asito 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures