Vacature Senior Adviseur

Senior Adviseur in Goes

Senior adviseur Zorgcontractering

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

Senior adviseur Zorgcontractering

 • Academisch
 • Goes
 • Staf & Management

Senior adviseur Zorgcontractering

Beschrijving

Wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg in Zeeland? En weet jij als geen ander ons zorgaanbod te verkopen? Als Senior Adviseur Zorgcontractering ben je mede verantwoordelijk voor de contractering van de zorgverzekeraars met een totale omzet van ongeveer 280 miljoen. Transformatie van zorg is noodzakelijk om de zorg in Zeeland te kunnen blijven leveren, jij kunt hieraan bijdragen en de vertaling maken naar de zorgverzekeraars en de contracten. Jouw werk als Senior Adviseur Zorgcontractering doet ertoe. Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega's. Tijd om je expertise in te zetten bij Adrz in Goes!

Werken als Senior Adviseur Zorgcontractering
Als je houdt van uitdaging dan ben je bij Adrz op de juiste plek. Als Senior Adviseur Zorgcontractering geef je uitvoering aan de contracteringscyclus en het profileren van Adrz richting de 10 zorgverzekeraars. Je weet hoe je langdurige interne en externe relaties kunt onderhouden. In overleg met de Raad van Bestuur, Medisch specialisten, Bedrijfskundig managers en andere collega's uit de zorg weet je ons zorgaanbod te verkopen. Je ondersteunt, adviseert en informeert jouw interne en externe klanten over verkoopvraagstukken. Daarnaast ben je in staat om tegengestelde belangen en weerstanden bij advisering en onderhandelingen te overbruggen.

Welkom bij het team zorgcontractering
Team Zorgcontractering bestaat uit vier collega's en wordt aangestuurd door het Hoofd Zorgcontractering & Zorgadministratie. Het team valt onder de afdeling Finance & Control bestaande uit de teams Business control, BIC, Zorgadministratie, Financiële administratie, Salarisadministratie, Inkoop, Zorgcontractering en Audit, Risk & Compliance.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en commercieel. Daarnaast heb je:

 • Een relevante opleiding op WO-niveau en bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis en ervaring van commerciële processen, en ben je sterk in onderhandelen en beïnvloeden;
 • Financieel inzicht en kennis van Excel;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, je weet verbinding te leggen met de interne organisatie en de zorgverzekeraars.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Senior Adviseur Zorgcontractering bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

 • Salaris conform CAO Ziekenhuizen in FWG 60 (minimaal 3.736,- euro en maximaal 5.473,- euro) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een jaarcontract voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
 • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. Sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoog niveau.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Senior Adviseur Zorgcontractering aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 16 maart 2024 . En daarna? Dan:

 1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
 2. Volgen sollicitatiegesprekken en maak je een online assessment.
 3. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je terecht bij , Zorgcontractering & Zorgadministratie. Marijke is bereikbaar via e-mail of telefoon . Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . We hopen je snel te verwelkomen in ons team.Functie:adviseur
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5473 – 5473
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Senior Adviseur Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures