Vacature Service Manager

Service Manager in Goes

Service Manager

Heb jij de ambitie om jouw leidinggevende skills te laten schitteren in een dynamische en groeiende organisatie? Bij MANA Bedrijfswagens in Goes krijg je de kans om jouw passie voor service, techniek én transport te combineren in een rol vol uitdaging en verantwoordelijkheid.

Wij van MANA Bedrijfswagens, zijn één van de grootste MAN dealers van Nederland en zijn daarnaast VW Servicepartner. Wij leveren trucks en bestelwagens geheel op maat en naar wens van de klant. In onze vijf vestigingen werken we samen met een team van enthousiaste MANA-collega's met de mooiste technieken en merken in een branche die net als ons altijd in beweging is. Ons werk is waar we trots op zijn!

Als Service Manager ben jij de krachtige dieselmotor achter onze aftersalesafdeling in Goes. Jouw verantwoordelijkheden zijn veelzijdig en essentieel voor het soepel draaien van onze services. Je hebt een sleutelrol in het plannen , coördineren en factureren van werkplaatswerkzaamheden, in nauwe samenwerking met onze Service Adviseur en Werkplaatschef. Bovendien zorg je voor het zorgvuldige beheer van garantiedossiers , taxaties van schades en het opstellen van offertes . Klantgerichtheid zit in je DNA en je onderhoudt contact met klanten. Je weet als geen ander wat er speelt in de Zeeuwsemarkt en begrijpt het belang van het bouwen van duurzame klantrelaties.

Je bent niet alleen een probleemoplosser, maar ook een inspirator. Als eindverantwoordelijke signaleer je uitdagingen op organisatorisch, personeel en commercieel gebied. Je verbindt , motiveert en houdt van duidelijke communicatie . Daarnaast vervul je de rol van KAM-coördinator op locatie, waarbij je bijdraagt aan de borging van ons kwaliteitsmanagementsysteem en (interne) audits begeleidt. Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie met leidinggevende aspecten is van groot belang.

Bedrijfsprofiel

Werken bij MANA Bedrijfswagens is werken bij een hele fijne club met gedreven mensen! We zijn een jonge organisatie en blijven volop in ontwikkeling. We werken hard in een gezellige en open sfeer waar de communicatielijnen kort zijn. We zijn collegiaal, nuchter, professioneel en hechten heel veel waarde aan tevreden klanten én medewerkers en waarderen jou om wat je doet. Samen houden we het gas er op!

Ben jij enthousiast, gedreven en klaar voor deze mooie uitdaging?

Bij MANA Bedrijfswagens in Goes krijg je de kans om jouw leiderschap te tonen en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Solliciteer vandaag nog en word onze nieuwe Service Manager!Functie:service manager
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MAN Trucks via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Service Manager MAN Trucks 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures