Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Goes

Dit ga je doen

 In jouw rol als Servicemonteur draag je de belangrijke taak om de bier- en frisdrankleidingen te onderhouden bij verschillende horecagelegenheden. Dit betekent dat je je hele dag doorbrengt op gezellige en inspirerende locaties! Je krijgt je planning een dag van tevoren, zodat je je kunt voorbereiden.

Je eigen huis is het comfortabele startpunt van jouw avontuur. Met een bedrijfsauto tot je beschikking rijd je naar diverse restaurants, cafés, strandtenten en hotels. Deze auto is compleet uitgerust, zodat je meteen aan de slag kunt! Als je voorraad begint te slinken, bestel je gewoon nieuwe producten die bij je thuis worden afgeleverd. Je werkt voornamelijk zelfstandig, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen weg te gaan. Doordat de Servicekar die jij met je meebrengt niet de lichtste is kan je zeker je abonnement van de sportschool opzeggen! De starttijden variëren; soms begin je om 07.00 uur, andere dagen start je om 09.00 uur. Hoe dan ook, je bent elke avond thuis en hebt elk weekend voor jezelf!

Naast het technische en hygiënische onderhoud begrijp je als geen ander wat ondernemers nodig hebben om hun gasten een fantastische ervaring te bieden. Daarom denk je als Servicemonteur proactief mee, geef je advies, straal je gastvrijheid uit en laat je de drankinstallaties in onberispelijke staat achter!

Bij je nieuwe werkgever, een authentiek Nederlands familiebedrijf, draait alles om dat extra stapje zetten. Binnen de organisatie zijn er talloze kansen om te groeien. Als Servicemonteur heb je dan ook geen specifieke ervaring of afgeronde opleiding nodig. Je leert alles terwijl je aan het werk bent, dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team en ontdek een wereld van mogelijkheden!

Klinkt dit als jouw ideale rit? Aarzel niet en grijp de kans! Heb je nog vragen? Daphne staat klaar om ze te beantwoorden. Laat je avontuur beginnen!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een organisatie dat zich onderscheidt door altijd dat extra stapje te zetten. Binnen de organisatie zijn er volop mogelijkheden om door te groeien. En hier komt het beste nieuws: je hebt geen ervaring of afgeronde opleiding nodig. Alles wat je moet weten, leer je terwijl je aan het werk bent als Servicemonteur. 

Dit krijg je

  • DIRECT een contract bij de opdrachtgever 
  • Een bruto basissalaris van €2.300,- o.b.v. 38 uur 
  • Bonussen welke hoog op kunnen lopen! Soms wel tot €2.800,- bruto o.b.v. 38 uur
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever 
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld


Functie:Servicemonteur
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31165224682. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Servicemonteur Raaak Personeel 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures