Vacature SNR Quality Engineer GA

SNR Quality Engineer GA in Goes

Senior Quality Engineer

Quality Management Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

De Snr Quality Engineer is verantwoordelijk voor de optimalisatie, implementatie en het hoge niveau van normen en systemen voor productkwaliteit en -veiligheid.

Je werkt nauw samen met de Quality Manager om kwaliteit, voedselveiligheid en compliance van eindproducten te leveren met betrekking tot regelgeving, klant & JDE Corporate Quality vereisten. Je vervangt de Quality Manager bij zijn/haar afwezigheid

Als Single Point of Contact voor de belangrijkste stakeholders in cross-functionele Global Teams zorg je ervoor dat alle producten voldoen aan de wettelijke normen en de verwachtingen van de klant, met behulp van continue verbetering methoden en tools. Je leidt de kwaliteitspilaar van de fabriek en maakt deel uit van de kwaliteitspilaar van het bedrijf.

Als Snr Quality Engineer ga jij je bezighouden met:

 • Samenwerken met de belangrijkste stakeholders als Single Point Of Contact, zoals productie, Supply Chain, Global Quality en R&D, om te zorgen voor afstemming en verbetering van kwaliteitsnormen, -systemen en -doelen.
 • Een effectieve partnership opbouwen buiten de fabriek met JDE-experts (voedselveiligheid, SARA, onderzoek & ontwikkeling, Marketing- en Sales Units - MSU) en externe zakelijke partners (lokale autoriteiten)
 • Bijdragen aan Quality Review Meetings in de fabriek en bij leveranciers, verbeteringen stimuleren volgens de centrale Supply Chain Quality-vereisten en het escalatieproces met Procurement volgen.
 • Toont en coacht alle medewerkers om een cultuur van High Performing Quality Culture te creëren die duurzame kwaliteitsresultaten stimuleert.
 • Verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van de digitale en geautomatiseerde Quality Roadmap voor systemen en processen in een fabriek van de toekomst.

Waar kom je te werken?

Als Snr Quality Engineer werk je in het enthousiaste kwaliteits team in de Koffiebranderij Utrecht (KBU). Het team bestaat uit koffie Quality Engineers en Quality Analysts. Je rapporteert aan de Quality Manager. De KBU is verantwoordelijk voor het produceren van de grootste koffieproducten voor voornamelijk West-Europa. Jaarlijks maken we meer dan 4 miljard koffiepads én ruim 100 miljoen pakken filterkoffie. Deze grootste prestatie wordt door ruim 200 medewerkers gerealiseerd, iets waar we trots op zijn maar ook elke dag proberen te verbeteren.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Snr Quality Engineer zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Afgeronde HBO Levensmiddelentechnologie of andere relevante opleiding.
  Relevante WO is een voordeel, technologisch of bedrijfskundig met goede technologische achtergrond. 5+ jaar ervaring in een kwaliteitstechnische of vergelijkbare functie, bij voorkeur in de voedingsmiddelen- of drankenindustrie
 • Grondige kennis van kwaliteitscontroleprocessen, waaronder audits, inspecties en statistische analyse met een sterk begrip van regelgeving en kwaliteitsnormen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie
 • Geteste staat van dienst in het stimuleren van voortdurende verbetering en het implementeren van kwaliteits best practices
 • Effectieve communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden om samen te werken met verschillende belanghebbenden. Sterke organisatorische vaardigheden om met meerdere prioriteiten om te gaan in een dynamische omgeving.

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • 13de Maand
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Korting op de producten van JDE.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega's samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Edwin Goes Quality Manager of Shona Thomas Plant Director en , . Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Edwin Goes, bereikbaar op of of Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L'OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'.

Functie:snr quality engineer ga
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jacobs Douwe Egberts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. SNR Quality Engineer GA Jacobs Douwe Egberts 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures