Vacature Soorten Vrijwilligerswerk

Soorten Vrijwilligerswerk in Goes

Samen werken aan ons landschap!

Sinds 1982 beheert en ontwikkelt SLZ het cultuurlandschap in Zeeland
op terreinen van derden samen met veel vrijwilligers en bewonersparticipanten.
SLZ is een CBF erkend goed doel en een algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Kruimelpad

  1. soorten vrijwilligerswerk

Toen SLZ begon met het organiseren van vrijwilligerswerk, hielden we ons voornamelijk bezig met het knotten van wilgen. In de loop van de tijd zijn er veel verschillende werkzaamheden bijgekomen op het gebied van het beheer van kleine groene landschapselementen.
Denk hierbij aan het snoeien van hoogstamfruitbomen, het beheer van bloemdijken, het herstellen van de bewegwijzering van het wandelnetwerk en het controleren van bacterievuur in meidoornheggen.

Deze werkzaamheden worden verricht door onze vaste doordeweekse vrijwilligersgroepen .
Daarnaast zijn er diverse zelfstandige vrijwilligers (groepen) die op projectbasis werken of zijn verenigd in een natuurvereniging. Zij krijgen ondersteuning van SLZ in de vorm van facilitering van materiaal en materieel, verzekering, pbm's of begeleiding/advisering.

Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vaste doordeweekse vrijwilligersgroepen.

Vrijwilligerswerk

Wij werken heel veel samen met vrijwilligers. Zonder al die vrijwilligers zou er veel werk in het landschap niet gedaan kunnen worden! Wij kunnen regelmatig nieuwe vrijwilligers gebruiken!

Zou je het leuk vinden om ook eens vrijwilligerswerk in het natuur- en landschapsbeheer te verrichten?Functie:soorten vrijwilligerswerk
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Landschapsbeheer Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Soorten Vrijwilligerswerk Stichting Landschapsbeheer Zeeland 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures