Vacature Souschef

Souschef in s-Heer Arendskerke

Souschef

Kinderfeestje of bruiloft, zonder jou staan wij stil! Jij zorgt dat de bestellingen snel en met kwaliteit de keuken uit vlíégen! Ben jij degene die straks in onze keuken helemaal in zijn element is?

Functie
Als souschef kom jij terecht in een team va 30-35 collega's. Dat is niet niks, maar we hebben dan ook een flinke open keuken! Als team zorgen jullie ervoor dat onze gasten een echt puur geluksmoment ervaren. Jij houdt je bezig met;

 • Mee werken in de piekmomenten door het bereiden van gerechten of het verzorgen van mise en place;
 • Ons twee keer per jaar te verrassen met een geweldige menukaart;
 • Indelen en toewijzen van werkzaamheden en je collega's voorzien van instructies;
 • Bestellen, bijhouden en opruimen van voorraad;
 • Zorgen voor een fijne sfeer, waar er efficiënt wordt gewerkt.

Jouw domein wordt onze open keuken. Efficiëntie is belangrijk, want er kunnen tot wel 500 personen terecht in ons restaurant. Ondanks die drukte hou jij de sfeer er goed in en zorg jij dat elke dag weer tot een goed einde komt.

Wie is Klok'uus?
Klok'uus groeit ontzettend hard. Waar je ons eerst alleen kende van de speeltuin en kinderfeestjes ken je ons nu ook van bruiloften, bedrijfsuitjes en veel meer. Dat zorgt ervoor dat gasten ons het hele jaar door weten te vinden!

Ons doel is om zoveel mogelijk geluksmomenten te creëren. Zowel voor de gast, als voor onze medewerkers. Visie: "Alles voor een puur geluksmoment!

"

Wat hebben wij van jou nodig?
Doordat jij zelfstandig aan de slag gaat, verwachten wij dat je minimaal 3 jaar ervaring in je zak hebt in een soortgelijke functie. Je verrast ons met creatviteit en een initiatief nemende houding, maar wat we vooral graag zien, is dat jij mensen goed kunt aanvoelen en kunt coachen! Jij;

 • Hebt MBO-niveau 4 werk- en denkniveau;
 • Je spreekt en verstaat Nederlands (B1) en Engels (A2)
 • Werkkennis Windows, Android en MS office.

Wat wij doen voor jou:
Hard werken wordt door ons goed beloond! Wij bieden:

 • Een salaris tussen de €2.530,44 en €3.174,36 euro (o.b.v. 38 uur), met 8% vakantiegeld, pensioenregeling, reiskostenvergoeding (0,21 ct p/u) en fooi op basis van je gewerkte uren.
 • Contract van minimaal 6 maanden of een vast contract.
 • Geluksmomenten! Elk jaar organiseren wij verschillende borrels, 2 personeelsuitjes en een studiedag waarbij we verschillende rondleidingen krijgen van interessante bedrijven.
 • Flexibele werktijden en -dagen: werk jij het liefst fulltime in 4 dagen? Dat kan. Wil jij vaste vrije dagen? Ook mogelijk. Wij denken graag met je mee!
 • Avondeten uit eigen keuken en korting op eigen consumpties in ons restaurant.
 • Wil jij graag extra kennis opdoen? Jij krijgt van ons veel vrijheid om externe cursussen en/of trainingen te volgen. BHV en SVH zitten hier standaard bij inbegrepen.

Klok'uus

Wissekerkseweg 6
4458 SH 's-Heer ArendskerkeFunctie:souschef
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2530 – 3174
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Speelboerderij 't Klok'uus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Souschef Speelboerderij ’t Klok’uus 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures