Vacature Tapwachter Rayon

Tapwachter Rayon in Zeeland

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

€ 2.141,00 - € 2.708,00 per maand

Tapwachter rayon Zeeland

32 tot 40 uur per week

€ 2.141,00 - € 2.708,00 per maand

Functieomschrijving

Voor onze klanten in Zeeland zijn we op zoek naar iemand die de horeca een warm hart toedraagt en graag aan de andere kant van de bar staat in de rol van Tapwachter.

Als Tapwachter zorg je ervoor dat je periodiek, preventief onderhoud pleegt aan bier- en frisdrankinstallaties in de horeca. Na een gedegen interne opleiding ga je als Tapwachter aan de slag.

Je werkt zelfstandig en bent in overleg met de afdeling Planning zelf verantwoordelijk voor de planning van het onderhoud in jouw eigen rayon. Een volledig ingerichte bedrijfsauto van Breijer Tapwacht brengt je daar waar je moet zijn.

Hostmanship is voor ons heel belangrijk. Het idee hierachter? Als Tapwachter, Onderhoudsmonteur of Rayonmanager net even wat meer doen dan er van je verwacht wordt. Mensen het gevoel geven dat ze altijd welkom zijn. Een WOW-ervaring noemen we dat! Dat is iets wat we niet alleen van al onze medewerkers verwachten, maar ook intern in de puntjes doorvoeren.

Wat je krijgt

Wat bieden wij jou als je ons hechte team komt versterken?

 • Om je ontwikkeling te stimuleren bieden we je de ruimte om voor de functie relevante cursussen of opleidingen te volgen;
 • Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van één van onze collectieve zorgverzekeringen en andere collectieve verzekeringen;
 • Werken in een team waar iedereen voor elkaar klaar staat in de bruisende horeca branche;
 • Een leuke en uitdagende functie in een dynamisch en groeiend bedrijf;
 • Een informele werksfeer;
 • En een compleet ingerichte bedrijfswagen om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wie je bent

Je bent een aanwinst voor ons team bij Tapwacht als je:

 • In het bezit bent van een relevante lagere of middelbaar technische opleiding;
 • Dienstverlening door je aderen hebt stromen en gewend bent om met zakelijke klanten te werken;
 • Een vlotte en nette babbel hebt;
 • Je bent in staat zelf je werk te plannen;
 • Gewend bent om zelfstandig te werken en hier plezier aan beleeft;
 • Een taak- en tijdflexibele instelling hebt;
 • Betrouwbaar bent en zorgvuldig in je werk;
 • In het bezit bent van een rijbewijs B
 • En woonachtig bent in (de buurt van) Zeeland.

Trekt de horecawereld jou aan en heb je een technische basiskennis vergaard door opleiding en/of werkervaring, dan ben jij de Tapwachter waar wij naar op zoek zijn!

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Neem dan contact op met Robert de Maar via of .
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, neem dat contact op met onze Recruiter, via of via .

Ik kom graag met je in contact.

Stuur mij een appje

Functie:tapwachter rayon
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2141 – 2708
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Tapwachter Rayon Facilicom 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures