Vacature Teamleider Operations

Teamleider Operations in Goes

DPD

Teamleider operations

Goes , Zeeland , Nederland € 2.400 - € 3.400 per maand Operations

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Als teamleider operations ben je samen met je team verantwoordelijk voor het coördineren, optimaliseren en verzorgen van de dagelijkse operationele processen op het depot in Goes. Met jouw leidinggevende capaciteiten zorg je voor een goede basis waarin het hele team zo optimaal mogelijk kan presteren. Het belangrijkste onderdeel is dan ook het aansturen, begeleiden, coachen en motiveren van de medewerkers. Je begeleidt en coacht een team van +/- 2 vaste krachten en +/- 10 uitzendkrachten. Daarnaast werk je aan de optimalisatie van het logistieke proces en krijg je hierin veel ruimte om mee te denken.


Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met een kop koffie en een praatje met je collega's. Je bekijkt de data vanuit de operatie en maakt daarop dagelijks een operationele planning. Wanneer de shift begint zorg jij dat alle medewerkers aanwezig zijn voor een dagstart, waar je belangrijke informatie en aandachtspunten deelt. Jij zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat KPI's worden gehaald. Gedurende de dag stuur jij hierop aan en zorg je dat issues opgelost worden. Daarbij bewaak je uiteraard ook de veiligheid en gezondheid van logistiek medewerkers. Gebeurt er toch iets? Dan zorg je ervoor dat incidenten voorkomen worden in de toekomst. Aan het einde van je shift zorg je weer voor een soepele opdracht. Je werkt nauw samen met je collega teamleider en rapporteert aan de operations manager van depot Goes.

Vereisten

Wat neem je mee?

We zijn op zoek naar iemand die zelfverzekerd is en stevig in zijn/haar schoenen staat. Je neemt initiatief, bent resultaatgericht en organisatie breed ingesteld. En verder:

 • Een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur logistieke richting;
 • Ongeveer 1-2 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met LEAN is mooi meegenomen;
 • Je bent een echte teamplayer, bent stressbestendig en denkt in mogelijkheden;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Flexibiliteit; je werkt in 2 shifts, de middag shift van 11:00 tot 19:30 en de avond shift van 02:00 tot 10:30.

Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland als teamleider operations dan kom je te werken in een jonge, informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit - naast een heleboel werkplezier - betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega's;
 • Een passend salaris in een range van € 2565 tot maximaal €3664, afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise
 • Gunstige ORT (onregelmatigheidstoeslag):
  • 30% tussen 20:00 uur en 24:00 uur;
  • 45% tussen 00:00 uur 06:00 uur;
  • 50% op zaterdagen en zondagen;
  • 100% op feestdagen.
 • 25 vakantiedagen;
 • Je pensioen is goed geregeld, met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei!

Samen verder?

Ben jij de motiverende Teamleider die de dagelijkse operatie binnen de Yard goed weet te managen? Solliciteer naar de vacature Teamleider Operations in Goes via onze carrière pagina. Doorlopend vinden gesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat sluiten we eerder de vacature.


Tijdens de sollicitatieprocedure maak je kennis met je leidinggevende en diverse collega's van DPD, zodat jij ook de gelegenheid krijgt om een goed beeld te vormen van de functie en onze organisatie.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Jordi Ernest, corporate recruiter, bereikbaar via .

Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot.

Functie:teamleider operations
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3664 – 3664
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DPD via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Teamleider Operations DPD 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures