Vacature Teamleider

Teamleider in Goes

Wist je dat? Goes is uitgeroepen tot economische toplocatie van Nederland? Ja, daar wil jij werken. Dat kan als teamleider bij TTPM voor PostNL! Bij deze topfunctie komt een salaris tot € 3520 (o.b.v. ervaring) en verschillende toeslagen. Wat wil je nog meer? Dat lees je verder in deze vacature.

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 2470 - € 3520 o.b.v ervaring.
 • Toeslagen van 20% en 30%
 • Reiskostenvergoeding vanaf 6 km.
 • 8+ voor werkplezier op de werkvloer!
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden!
 • Contract van 6 maanden met daarna kans op vast.
Wie ben jij

Jij bent de persoon die wij zoeken! Als teamleider ben jij al meer dan één jaar werkzaam in een vergelijkbare functie. Daarnaast kun jij je vinden in de volgende punten:

 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • in de mogelijkheid om een VOG aan te vragen
 • eigen vervoer en een rijbewijs om bij PostNL in Goes te komen.
Wat ga je doen

Bij PostNL in Goes ga jij in de avonduren werken. Het proces loopt van 17.30 tot 02.00 uur. Alleen als teamleider zorg jij ervoor dat jij je goed voorbereid op de start van het proces. Dus vaak zal jouw werkdag al eerder beginnen. De dienst begint altijd met een kick-off. Hierin worden alle resultaten van de voorgaande dag besproken. Ook worden de taken hier verdeeld. Zodra het proces start, neem jij de begeleidende en coachende rol aan. Zijn er vragen? Dan schiet jij te hulp. Zijn er problemen? Dan weet jij altijd de juiste oplossing te vinden. Jij bent de belangrijke schakel tussen onze logistieke medewerkers en de manager sorteerproces. Als teamleider ben jij dus overal van op de hoogte! En al helemaal als het gaat om wat er zich afspeelt op de werkvloer. Aan het einde van jouw dienst weet jij dit goed te rapporteren aan de manager sorteerproces.

 • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Dat betekent vrij in het weekend!
Waar ga je werken

Bij ons werk je als teamleider in het pand van PostNL. Maar voor wie ga je werken? Simpel! Voor Tempo-Team Performance Management #TTPM. Hoe zit dat precies? Dat vertel ik jou graag aan de telefoon. Als teamleider verzorg jij in Goes het verzendproces van de pakketten. Dagelijks verwerkt PostNL wel meer dan 1.000.000 pakketten! En hier kan jij onderdeel van zijn.

 • Wij scoren een 8+ voor werkplezier op de werkvloer!
Sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal gaan als teamleider bij PostNL? Dat snap ik helemaal! Solliciteer vandaag nu met jouw CV en motivatiebrief. Ik neem daarna contact met je op om een telefonisch intake in te plannen. Dan bespreken wij alle ins en outs van de vacature. Tot snel!

*Het maken van een assessment op Mbo-niveau is een onderdeel van de sollicitatieprocedure

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Teamleider, Logistiek Teamleider
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via lgk@tempo-team.nl of 073-6489514. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Teamleider Tempo-Team 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures