Vacature Technicus Werktuigbouwkunde (WTB)

Technicus Werktuigbouwkunde (WTB) in Goes

Selecteer hoe vaak (in dagen) u een waarschuwing wilt ontvangen:

Technicus werktuigbouwkunde (WTB), regio tussen Goes en Bergen op Zoom

Een brede functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarvoor we je intern intensief en zorgvuldig inwerken en opleiden, waarin je kansen krijgt om je verder te ontwikkelen in je vakgebied en meegroeit in de verdere digitalisering. Lijkt dit op jouw volgende functie?

Dan horen we graag van je! We kijken uit om je beter te leren kennen.

Waar ga je werken? Je hebt een ambulante en zelfstandige functie in werkgebied Zuid: Woensdrecht. Dat betekent dat je ook ingezet kunt worden om te ondersteunen bij naburige clusters, als de werkzaamheden erom vragen. Je bent bij voorkeur woonachtig tussen de regio Goes en Bergen op Zoom.

Aantal uur in de week: 40 uur

Wat ga je doen?

Stel je voor: dagelijks vertrek je vanuit huis met je Gasunie auto met gereedschappen, je tablet, telefoon en alle andere dingen die je nodig hebt om te zorgen voor het dagelijks beheer en onderhoud van ons gastransportsysteem en het testen & in bedrijf nemen van installaties. Daarnaast bereid je projectmatige werkzaamheden voor en geef je sturing in de uitvoeringsfase van een project.

Als technicus WTB in het gebied heb je een mobiele en zelfstandige functie en ben je onderdeel van de calamiteitenorganisatie. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het (preventieve) onderhoud aan ons gastransportsysteem en je bent bezig met testen, bedienen, in/uit bedrijf nemen en veilig stellen van leidingen, afsluiters en stations.

Als beheerder bereid je projectmatige werkzaamheden voor en stuurt in de uitvoeringsfase van een project anderen in dit project aan. Hierbij ben jij het aanspreekpunt voor derden en zorg je ervoor dat hun werk en werkwijze aan Gasunie (kwaliteit) standaarden voldoen. Je zorgt er tevens voor dat je (technische) administratie op tijd en op orde is.


Wat vragen we?

Om bij ons in het gebied aan de slag te gaan als technicus WTB:

 • Heb je een afgeronde mbo-4 opleiding Werktuigbouwkunde, Algemene Operationele Techniek, Mechatronica of vergelijkbare studierichting.
 • Heb je bij voorkeur al enige jaren relevante en recente ervaring als technicus.
 • Is het een pré als je ervaring hebt met preventief en correctief onderhoud aan installaties.
 • Ben je in vorige functies gewend om technische administratie bij te houden.
 • Heb je je rijbewijs en vind je het niet erg te reizen.
 • Heb je geen problemen om mee te draaien in de storingswachtdiensten (gemiddeld 1x per 4 weken). Ben je, door de storingswachtdiensten, woonachtig in de omgeving van Hoogeheide!

Daarnaast voel jij je prettig in een zelfstandige en solitaire functie. Als zich een situatie voordoet waarin samenwerking gevraagd wordt dan kun je dit uitermate goed. Je hebt de focus op veiligheid en resultaat. Je zorgt voor heldere communicatie en informeert anderen over de voortgang van de werkzaamheden. Je hebt het vermogen om gedurende lange tijd nauwkeurig en zorgvuldig te werken, met oog voor detail en werkt volgens afgesproken procedures.

Wat bieden we je?

Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt vanuit huis en bepaalt zelf de volgorde van je werkzaamheden op de verschillende locaties in het werkgebied. Je krijgt de beschikking over een auto met gereedschappen, kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en communicatieapparatuur.

Daarnaast een gebalanceerd pakket met arbeidsvoorwaarden dat o.a. bestaat uit:

 • Een salaris tussen € 36.130 en € 57.067 bruto per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Hier bovenop ontvang je een vaste 13e (vakantiegeld) en 14e maand.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Een wachtdiensttoeslag van 7,5% op je bruto maandsalaris.
 • Een uitstekende pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 2,45%.
 • Naast 160 verlof uren per jaar krijg je een flexibel keuzebudget. Hier kun je extra vrije dagen ( max 220 uur) van kopen, maar je kan het ook laten uitbetalen.
 • Ruime mogelijkheden om cursussen/opleidingen te volgen.
 • Een thuiswerkvergoeding en om je thuiswerkplek goed in te richten krijg je van ons een vergoeding van maximaal € 750. Daarnaast een maandelijke netto thuiswerkvergoeding van € 23.

Over Gasunie

Bij Gasunie werken we elke dag weer aan ons high tech netwerk: honderden installaties, 1.300 gasontvangstations, aansluitingen op (inter)nationale pijpleidingsystemen en ruim 17.000 kilometer pijpleidingen in Nederland en Noord-Duitsland. In ons netwerk maken we gebruik van innovatieve technologie, die we meestal zelf ontwerpen. We zoeken continu naar de juiste optimalisatie of verbetering. Daarnaast bouwen we aan nieuwe assets om de klimaatdoelen te halen.

Binnen Gasunie is de afdeling Operations verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het gastransportsysteem van Gasunie. We gaan onze werkzaamheden in de toekomst rondom de assets organiseren om zodoende klaar te zijn voor de toekomst om ook andere energiedragers door onze leidingen en assets te transporteren.

Je gaat werken binnen Operations Assets Zuid (OAZ). Onder deze area vallen de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en een deel van Gelderland. De technici vormen samen met de areamanager, teammanagers, coördinatoren, technisch adviseur, werkvoorbereiders, areaplanners en area assistent een gedreven team. We dagen onszelf en anderen uit om ons professioneel te gedragen en te handelen waarbij veiligheid en het Gasunie belang voorop staan.

Wil je solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 10 maart je cv en motivatie in via de website van Gasunie. Rond 14 maart laten we je weten of je bent uitgenodigd voor de sollicitatiegesprekken op 20 maart in Ulvenhout.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Bel met je mogelijke toekomstige manager Gert de Leeuw: .

Functie:technicus werktuigbouwkunde wtb
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2788 – 4403
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gasunie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Technicus Werktuigbouwkunde (WTB) Gasunie 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures