Vacature Technisch Specialist Hoogspanning Jr

Technisch Specialist Hoogspanning Jr in Goes

Technisch Specialist Hoogspanning

Goes Uitvoering

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Bij Stedin zijn we hard op zoek naar specialisten. Want door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Kijk naar al die windmolens of zonnepanelen. Steeds meer huishoudens en bedrijven leveren energie terug aan het net en wij maken het net daar geschikt voor.

Voor ons team in Zeeland zijn we op zoek naar een Technisch Specialist Hoogspanning.

Als Technisch Specialist ben jij dé Allrounder! Je gaat vanuit die rol het onderhoud en inspectierondes uitvoeren aan de Hoogspanningsinstallaties van Stedin. Denk aan transformatoren, schakelinstallaties ( vermogensschakelaars, scheiders en aarders), hulpspanningsinstallaties ( accu's, gelijkrichters en compressoren). Ook zal je metingen aan de diverse componenten gaan uitvoeren. Waar nodig ben je toezichthouder voor werkzaamheden die door onderaannemers worden uitgevoerd. Dit alles in de spanningsniveaus van 10kV tot en met 150kV.

Je werkt binnen, maar ook veel buiten. Lekker die afwisseling! Bovendien doe je belangrijk werk, want zonder jou geen stroom. Maar bovenal kies je voor de toekomst. Voor jezelf. En voor de wereld om je heen. Hoe meer je doet, hoe beter én breder inzetbaar je wordt.

Collega Dennis (Station Specialist) vertelt; 'Vaak word ik als ploegleider aangewezen om het onderhoudsproject in goede banen te begeleiden. Ik zorg voor een veilige werkomgeving en ik ben de ogen en oren van de werkverantwoordelijke waar ik nauw mee samenwerk. De ploeg waarin ik werk bestaat meestal uit een werkverantwoordelijke ploegleider, werkvoorbereider & collega specialisten en monteurs. Deze ploeg wordt als team opgesteld om de werkzaamheden met een goed resultaat af te ronden. Als specialist heb je ook de nodige kennis van het hoogspanningsnet in de regio waar je werkt. Ik ben werkzaam in de regio Zuid daarnaast is er ook nog een regio Midden en Noord en Zeeland. Stedin is een mooi groot bedrijf met heel veel disciplines en een goede CAO. Ik ben al een aantal jaren actief bij Stedin en heb het nog steeds enorm naar mijn zin. Daarom raad ik het iedereen aan om bij dit mooie bedrijf te komen werken, kom jij ook?"

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Het is belangrijk dat je je durft uit te spreken naar je team, vooral als je het ergens niet mee eens bent. Daar blijven we scherp door en zo houden we het werk samen veilig. Je hebt veel gevoel voor verantwoording, bent gefocust, oplossingsgericht en je mening wordt gewaardeerd. Bovendien ben je een doorzetter en teamspeler. Je wordt niet meteen in het diepe gegooid, maar krijgt een on boarding traject en een praktijkbegeleider. Je luistert en leert graag, want zo kom jij ook vooruit. We vinden het namelijk top als je aan de toekomst denkt en Nederland graag aan nieuwe energie helpt.

 • Je hebt minimaal een mbo-opleiding niveau 3 of 4 richting elektrotechniek.

 • Je hebt meerdere jaren ervaring met energietechniek in de hoogspanning en/of midden spanning.

 • Je bent in bezit van een AVP-MS/HS aanwijzing.

 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B.

 • Je bent bereid om mee te draaien in storing- en wachtdienst.

 • Je bent bereid tot het volgen van opleidingen en cursussen. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen.

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team Primair Zeeland van de afdeling Zakelijk complex. Een groep van 25 aanpakkers, doeners en probleemoplossers. Harde werkers en harde lachers. Een team dat altijd vooruit denkt over de te nemen stappen, waarbij veiligheid en zonder angst kunnen werken vooropstaan.

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max 3971,85- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.

 • Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen. Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.

 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.

 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.

 • Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer!

 • Omdat je veel buiten werkt mis je de gratis koffie en thee van kantoor. Maar geen zorgen, je komt niks tekort. Zo ontvang je €80,- netto per maand buitendienstvergoeding.


Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken. Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis) voor de dagen dat je reist voor je werk. Met je Persoonlijk Budget kun je dit aanvullen tot 21 cent netto per kilometer. Krijg je je eigen bedrijfsauto of -bus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto's.

Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Solliciteer gewoon met de knop 'solliciteren'. Vergeet niet je CV mee te sturen. Je hoeft geen motivatie mee te sturen, maar dat mag wel. Als we ook denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de vervolgstappen. Wij wensen je veel succes!Functie:technisch specialist hoogspanning
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stedin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Technisch Specialist Hoogspanning Jr Stedin 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures