Vacature Tekenaar / GIS Operator

Tekenaar / GIS Operator in Goes

Tekenaar / GIS-Operator

 • Locatie

  Goes

 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Aantal uren

  36-40 uur 40 uur 32-36 uur

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto's. We zoeken een alternatief voor gas. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Denk hierbij o.a. aan zonnepanelen op daken, zonneparken en windparken. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Tegelijkertijd zien we op de arbeidsmarkt een tekort aan technici, willen we de kwaliteit van ons werk verbeteren en moet onze efficiëntie omhoog.

In deze functie houd je je bezig met het registreren, verwerken en beheren van technische informatie over het Gas-, en Elektriciteitsnet van Stedin/DNWG in ons Geografisch Informatie Systeem.

Je zorgt ervoor dat de projectgegevens en detailgegevens van diverse assets goed gedocumenteerd staan. Ook draag je er zorg voor dat revisiegegevens kloppen en spring je bij als er problemen zijn of als gegevens niet kloppen.

Je functie in hoofdlijnen:

 • Verwerken van revisie voor Elektrisch en/of Gas in het GIS-systeem.

 • Maken van plantekeningen voor Elektrisch en/of Gas ten behoeve van de afdeling werkvoorbereiding.

 • Controleren en goedkeuren van digitale huisaansluitschetsen in het DSP-systeem.

 • Intekenen van zowel analoge als digitale huisaansluitingsschetsen in het GIS-systeem. Dit is voornamelijk belegd bij Avineon op onze afdeling wordt het werk van Avineon wel gecontroleerd tijdens het verwerken van de Revisie en op basis van steekproeven.

Hoe ziet je werkdag er uit?

Je begint je dag in Goes met een lekker bak koffie en je praat even bij met je collega's.

Vervolgens ga je aan de slag. Als eerste bekijk je je mail en je agenda en kijk je naar de tekenkamerwerkvoorraad. Binnen deze tool zie je wanneer zaken buiten aangelegd zijn en de wettelijke deadline voor het invoeren van de gegevens in het systeem.

Je start met één van deze werken door het project eerst te bestuderen. Bij het ontbreken van informatie meld je dit direct aan je collega bij de afdeling projectuitvoering. Dit zijn de collega's die buiten in het veld werken en goed op de hoogte zijn van alle technische gegevens.

Als een deel of alle gegevens van het werk bekend zijn, kunnen ze worden verwerkt in het GIS-systeem. Zodra je de gegevens hebt ingevoerd, doe je nog even een extra check om te kijken of alles klopt. Vervolgens stel je de gegevens/informatie beschikbaar voor de rest van de organisatie. Zij gaan dan weer verder aan de slag met deze informatie.

Jouw werk is dus super belangrijk!

Aan het einde van de ochtend heb je een werkoverleg met je team. Samen kijken jullie naar de verwachte werken voor de komende maanden.

De dag is voorbij gevlogen. Aan het einde van de dag werk je je mail bij en doe je nog wat aanpassingen in het GIS-systeem.

Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Je werkt gestructureerd en bent nauwkeurig. Je bent klant- & resultaatgericht, verbindend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Je neemt graag initiatief en kunt goed zelfstandig werken.

Wat jou verder onze nieuwe Tekenaar / GIS-operator maakt?

 • MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Energietechniek en/of Electrotechniek (GIS) en/of Gastechniek;

 • Kennis van en ervaring met CAD/GIS applicaties is een pre

 • Je hebt affiniteit met software en computers;

 • Je bent een teamspeler;

 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan zijn we benieuwd naar je en nodigen we je graag uit te solliciteren!

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van ons als werkgever verwachten?

 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je een (maximaal) salaris van € 3660,- gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sport abonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in ons volgende Voetbaltoernooi?
 • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement.
 • Je werkt, ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Goes, de plek waar jij je collega's ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.
 • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega's, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.

Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de Afdeling Projects. Met circa 65 collega's (waaronder projectleiders, tekenaars, projectopzichters, werkvoorbereiders en andere specialisten) kom jij terecht in een open en hecht team, waarbij iedereen bereid is om elkaar te helpen.

In deze functie werk je deels vanuit huis, deels op onze kantoorlocatie in Goes, de plek waar jij je collega's ontmoet. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek. Ben jij binnenkort ook onderdeel van dit team?

Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop 'solliciteren'. Vergeet niet je CV mee te sturen. Als we denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de eerste stappen. We wensen je veel succes!

Vragen? Neem contact op met op of viaFunctie:tekenaar / gis operator
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3660 – 3660
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stedin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Tekenaar / GIS Operator Stedin 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures