Vacature Toezichthouder Kinderopvang - Toezichthouder Kinderopvang

Toezichthouder Kinderopvang - Toezichthouder Kinderopvang in Zeeland

Ben jij een zelfstandig werkende professional of gepensioneerd toezichthouder met een flexibele instelling die gaat voor kwaliteit?
Dan verwelkomen wij je graag als tijdelijke collega, i.v.m. zwangerschapsverlof van 2 collega's, voor de functie van

Toezichthouder kinderopvang


16 tot 24 uur per week van april t/m december 2024

Wat ga je doen?

Als toezichthouder kinderopvang beoordeel je de kwaliteit van de kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, gastouders en gastouderbureaus voor 13 Zeeuwse gemeenten. Hierbij besteed je aandacht aan het pedagogisch klimaat, het veiligheid- en gezondheidsbeleid, de accommodatie en inrichting, de stabiliteit en het personeelsbeleid en het ouderrecht.
Je doet onderzoek op locatie. Een onderzoek bestaat uit het observeren van de praktijk, het beoordelen van beleidsstukken en administratie en het voeren van overleg met onder andere pedagogisch medewerkers, management, oudercommissie(s) en de gemeente.
Je schrijft rapporten die leesbaar zijn voor ouders, helder zijn voor kindercentra en juridisch handhaafbaar voor de gemeente.
Je stelt risicoprofielen op van voorzieningen voor kinderopvang en adviseert de gemeente over handhaving.

Wie zoeken wij?

  • Een ervaren (gepensioneerde) toezichthouder kinderopvang die ons van april t/m december wil ondersteunen bij vooral inspecties en de daarbij horende rapportages. Een ZZP overeenkomst is bespreekbaar;
  • Iemand die binding heeft met het sociaal domein in het algemeen en kinderopvang in het bijzonder;
  • Je hebt affiniteit met (het toezicht op) wet- en regelgeving en bent je bewust van jouw rol als toezichthouder;
  • Je kan helder en duidelijk communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan jouw taalgebruik aanpassen aan verschillende niveaus. Ook kan je schakelen tussen informeel en formeel, juridisch taalgebruik;
  • Je bent zorgvuldig, kan omgaan met deadlines en kan planmatig werken;
  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van juridische dienstverlening, pedagogiek, ontwikkelingspsychologie of een aanverwante opleiding en hebt ruime ervaring als toezichthouder kinderopvang
  • Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is het bezit van een rijbewijs en een auto noodzakelijk;
  • Startdatum: zo spoedig mogelijk

In welk team kom je te werken?

Je komt te werken in een enthousiast en ervaren team toezichthouders die elkaar ondersteunen en uitdagen. Samen met je collega toezichthouders ben je verantwoordelijk voor het toetsen op het gebied van pedagogiek, gezondheid, veiligheid en regelgeving.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en veelzijdige baan in een organisatie met een informele sfeer en een prettig werkklimaat. Wij bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een bespreekbare periode en een bespreekbaar aantal uren. Omdat het een periode van zwangerschaps- en ouderschapsverlof betreft is het zowel mogelijk een korte tijd fulltime te werken of over een langere periode parttime. Je wordt zoveel mogelijk ingepland voor inspecties, maar neemt ook deel aan het teamoverleg.
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.752 (schaal 9) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij je een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget (IKB) bovenop je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt.
Een uur contract op zzp basis is bespreekbaar.
Aanstelling is onder voorbehoud van een VOG.

De functie is aangemerkt als ambulante functie; het woonadres (binnen de provinciegrens) is in dit geval de standplaats. Vanaf de standplaats wordt werkverkeer vergoed conform onze regeling. De GGD Zeeland kent geen reiskosten voor woon-werkverkeer. Wel kan je reiskosten woon-werkverkeer uitruilen via het IKB.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met toezichthouder kinderopvang, .
Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met .Functie:toezichthouder kinderopvang
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GGD Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Toezichthouder Kinderopvang – Toezichthouder Kinderopvang GGD Zeeland 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures