Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Goes

Wil jij aan de slag als verpleegkundige op de TOPGGz kliniekeetstoornissen en onderdeel worden van een bevlogen team die hoog-specialistisch zorg biedt? Lees dan verder!

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je bent een teamspeler die de ambitie deelt om te bouwen aan de levensloopbestendige visie op eetstoornissen en het hierbij horende, overkoepelende programma aanbod.
 • Je levert je bijdrage aan de uitvoering van het behandelplan, je stelt deelplannen op, voert deze uit en evalueert samen met de cliënt en het multidisciplinair team.
 • Je biedt begeleiding en structuur en schept een veilig leef- en therapeutisch klimaat voor cliënten en geeft uitvoering aan het dagprogramma en de therapie onderdelen op de afdeling.
 • Je biedt individuele benodigde verpleegkundige zorg.

Bij de kliniek eetstoornissen bieden we hoog-specialistische derdelijns zorgen behandeling, met het keurmerk TOPGGz, aan cliënten met een eetstoornis. Het is een levensloopbestendig behandelprogramma, zodat de zorg niet onderbroken hoeft te worden bij het bereiken van de 18-jarigeleeftijd. Dit wordt geboden door gemotiveerde en zorgzame hulpverleners. Samen met PsyQ en Youz, onze samenwerkingspartners uit de regio Rotterdam en den Haag, vormen wij het Eetstoornis-expertise Netwerk (Eén).Het zorgprogramma is aangesloten bij de Nederlandse Academie Eetstoornissen (NAE).
We behandelingen cliënten van binnen en buiten Zeeland. Het zorg aanbod bestaat uit ambulante, dag klinische en klinische behandeling. We bieden ook second opinion, consultatie en diagnostiek. We richten ons op behandeling, maar ook op het leren omgaan met ziektesymptomen. We gebruiken de methodiek Cognitieve Gedragstherapie - Eetstoornissen (CBT-E) en Specialist Supportive Clinical Management, waarbij het 'samen beslissen 'vereisten zijn. Voor adolescenten wordt gebruik gemaakt van Family Based Treatment, de Meerdaagse gezinsdagbehandeling (MGDB) speelt hierin een cruciale rol. Het zorgprogramma biedt zorg op maat, o.a. schema therapie, EMDR en andere methodes om onderliggende problemen bij cliënten te behandelen.

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als mbo-verpleegkundig eetstoornissen bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 45. Het salaris begint met € 2.241,- en eindigt op € 3.606,- bruto per maand op basis van een 36-urigewerkweek (niveau 1 mei 2023). Per 1 november 2023 worden deze bedragen met 5% verhoogd en per 1 januari 2024 volgt nog een verhoging van 2%.
 • De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering en inkomensverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent je bent in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde en een BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit met de beschreven doelgroep en vindt het een uitdaging om voor en met deze cliënten te werken.
 • Je hebt een gezonde dosis humor, bent enthousiast, creatief en innovatief ingesteld en beschikt over relativeringsvermogen.
 • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar.
 • Je bent bereidt om wisselende diensten te werken.
 • Je basisteam is de kliniek eetstoornissen. Je bent flexibel om bij gelegenheid elders binnen het zorgonderdeel bij te springen.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Werk jij mee aan onze droom?Neem voor meer informatie contact op met Ilse van der Maale- Koster via . Heb je interesse?

Functie:verpleegkundige
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3606 – 3606
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Verpleegkundige Emergis 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures