Vacature Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid - Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid

Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid - Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid in Zeeland

Verpleegkundige Maatschappij & Gezondheid

Team Reizigersadvisering, Beroepsgroepen en Vaccinaties op Maat

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige Maatschappij & Gezondheid voorkom je verspreiding van infectieziekten door middel van advisering en vaccinatie van risicogroepen. Je verstrekt advies en voorlichting op individueel- en groepsniveau. Door je klanten tijdens het reizigersspreekuur goed te adviseren en ook te vaccineren tegen bepaalde ziekten zorg je ervoor dat ze veilig op reis gaan en gezond weer thuis komen. Je informeert en adviseert risicogroepen die vanwege hun beroep of specifieke situatie meer dan gemiddeld risico lopen op bepaalde infectieziekten. Met het team bewaken we de omzet, we maken prijsafspraken en geven presentaties aan scholen en bedrijven. Je analyseert de voortkomende informatie uit de geregistreerde consulten, signaleert trends en ontwikkelingen en stuurt het beleid en activiteiten bij op basis van deze informatie. Samen zijn we verantwoordelijk voor de geboden kwaliteit van onze dienstverlening.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste en klantgerichte persoonlijkheid met een afgeronde HBO-V opleiding. Je hebt interesse in reizigersadvisering en infectieziekten. Bij voorkeur ben je LCR geregistreerd (of bent bereid op korte termijn deze opleiding te volgen). Je bent stressbestendig, hebt een flexibele en collegiale instelling en kan goed samenwerken in multidisciplinair verband. Het is belangrijk om goed te kunnen coördineren en je deinst niet terug om voor een groep mensen te spreken. Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het bezit van rijbewijs en auto noodzakelijk.

In wat voor team kom je te werken?

Je komt te werken in het team PMR (Preventieve Maatregelen Risicogroepen), een zelf organiserend team met ervaren collega's die elkaar ondersteunen en uitdagen. Onder medische supervisie van een arts houden jij en je collega-verpleegkundigen, verdeeld over 3 verschillende locaties in Zeeland, spreekuren reizigerszorg of verzorgen massavaccinaties. De spreekuren worden gehouden in Goes, Middelburg en Terneuzen. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en het jaarrooster wordt in goed overleg met elkaar opgesteld. Op de donderdag om de week is er op de verschillende locaties een avondspreekuur.

Wat bieden wij?

Werken bij de GGD betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en zelfontwikkeling. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.

Verder bieden wij jou:

- De functie is ingeschaald in schaal 8 (bij HBO V) of schaal 9 (bij Post HBO Algemene Gezondheidszorg) en het salaris bedraagt (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) maximaal €4.163,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de cao SGO (peildatum 2 januari 2023).

- De arbeidsovereenkomst zal in eerste instantie worden aangegaan tot 31 december 2024. Afhankelijk van financiële ontwikkelingen en bij gebleken geschiktheid kan deze, waar mogelijk, worden verlengd.

- Flexibele werktijden en een hybride thuiswerkbeleid, ter bevordering van jouw werk-privébalans.

- Een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget boven op je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt, bijvoorbeeld voor het uitbetalen als extra salaris, uitruilen van reiskostenvergoeding woon-werkverkeer of uitruilen van sportschoolabonnement.

Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van het aanleveren van een VOG en BIG registratie.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met (Verpleegkundige PMR) via .
Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met HRM via of .Functie:verpleegkundige maatschappij & gezondheid
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GGD Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid – Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid GGD Zeeland 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures