Vacature Verzorgende 2 & 3

Verzorgende 2 & 3 in Goes

Standplaats: Duinen van Haamstede
Uren per week: Uren bespreekbaar
Opleidingsniveau: mbo 2 of mbo 3
Sluitingsdatum: n.v.t.
Vacaturenummer: 778

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

Voor onze somatiek appartementen in Burgh-Haamstede, zoeken wij een gepassioneerde verzorgenden. De bewoners van de zandduin appartementen wachten op jou!

Je komt te werken op een prachtige locatie in een groene omgeving, vlakbij het strand en op loopafstand van het centrum. Buitenom de 12 somatiek appartementen zijn er ook 6 kleinschalige woongroepen en dagbesteding.

Een werkweek is heel divers, zo geef je persoonsgerichte verzorging, voer je verpleegtechnische handelingen uit of je geeft een slinger aan de computer om samen met de bewoner boodschappen te bestellen! En aan een praatje maken, daar ontkom je gelukkig niet aan! Denk ook aan buiten een rondje wandelen of een activiteit die aangeboden wordt in de brasserie. Van bingo tot zingen met Nominesio! Tevens kun je een aandachtsvelder worden in een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld wondzorg, palliatieve zorg of tilvakgroep. Zo help jij je collega's om blijvend aandacht te hebben voor een onderwerp.

Als jij komt werken bij Allévo dan krijg je er circa 1600 collega's bij, korting op je zorgverzekering bij de CZ en genoeg doorgroeimogelijkheden! Ook is er een gezellige personeelsvereniging waar je lid van kunt worden.

Een diploma mbo 2 of 3 in de zorg of een verglijkbare opleiding. Ben je bijna klaar met je opleiding, ook dan ben je welkom!

Wat mag jij van ons verwachten

  • Een contract voor onbepaalde tijd (met twee maanden proeftijd);
  • Salaris conform VVT FWG 30 of 35 maximaal € 3.177,10 bruto per maand;
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Reiskostenvergoeding.

Jouw contactpersoon voor deze vacature is (teamcoördinator). Je kunt bellen naar .

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt of ben je nieuwsgierig naar onze opleidingsmogelijkheden, klik dan eens door naar alle vacatures. Of stel je vragen via onze recruiter op telefoonnummer of .


Functie:verzorgend 2 & 3
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3177 – 3177
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Verzorgende 2 & 3 Allévo 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures