Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Goes

Verzorgende IG Ganzepoort

Locatie Goes

Aantal uur 24-36

Ervaring starter of ervaren

Opleidingsniveau Verzorgende Niveau 3

De functie

Als verzorgende ben je direct betrokken bij de kwaliteit van de zorg die bij Ter Weel geleverd wordt. Zo ben jij diegene die het zorgplan uitvoert en hierin de cliënten ondersteunt en begeleidt. Omdat je betrokken bent houd je altijd de individuele wensen van de cliënt in het oog, en heb je nauw contact met de familie en mantelzorgers van de cliënt. Maar goede zorg lever je natuurlijk met een team. Het team bestaat uit zorgcoördinatoren, verzorgenden, helpenden en medewerkers wonen.

De afdeling Ganzepoort is het nieuwbouw onderdeel van Residence 't Gasthuis.

Jouw bagage

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende (niveau 3-IG) en je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en ben je bereid alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren. Ook ben je bent bereid om (te leren) zorgplannen op te stellen, te overleggen met andere disciplines en om nauw samen te werken met alle collega's om van iedere dag de best mogelijke dag te maken.

Wij bieden

  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur
  • Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een verzorgende IG: FWG 35 (max. € 3.177,10 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over de vacature, kun je contact opnemen met (locatiemanager) op telefoonnummer of per mail naar .

Meer informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nlFunctie:verzorgende ig
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3177 – 3177
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Verzorgende IG Zorgcentrum Ter Weel 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures