Voorgedragen burgemeester Cees van den Bos: ´Goes is een kans die ik niet kan laten lopen´

Voorgedragen burgemeester Cees van den Bos: ´Goes is een kans die ik niet kan laten lopen´

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Goes en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

De Bevelandse Bode heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-12-05 19:29:00:  Goes - Hij is het niet, maar Cees van den Bos klinkt al aardig ingeburgerd als Goesenaar. De burgemeester van Urk is voorgedragen als burgervader van Goes en hij blijkt de gemeente goed te kennen. “Ik heb een Schouws accent, want ik ben geboren en getogen....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van De Bevelandse Bode.

Deel dit bericht:

Redactie Goeskrant

Welkom op de externe berichten pagina van Goeskrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Voorgedragen burgemeester Cees van den Bos: ´Goes is een kans die ik niet kan laten lopen´

Nog meer externe nieuwsberichten