Vacature Vrachtwagenchauffeur CE

Vrachtwagenchauffeur CE in Goes

In de regio van Goes zijn wij op zoek naar een internationaal vrachtwagenchauffeur. Heb jij internationaal ervaring als vrachtwagenchauffeur? Dan zijn wij op zoek naar jou!Hoe ziet een typische werkdag eruit voor een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs?
Als chauffeur heb je de verantwoordelijkheid om de goederen correct af te leveren. Je zorgt ervoor dat de vracht stevig is vastgezet in de vrachtwagen en je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen. Het is van groot belang om je rij- en rusttijden nauwlettend in de gaten te houden. Daarnaast onderhoud je contact met klanten en breng je eventuele dringende zaken over aan het kantoorpersoneel.
? Je bent meestal vijf dagen van huis, maar het kan ook voorkomen dat je wat vaker thuis bent.

Functie:Vrachtwagenchauffeur CE
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wolfram Chain N.V. via oudgastel@wolframchain.nl of 0165 - 205 205. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Vrachtwagenchauffeur CE Wolfram Chain N.V. 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures