Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Goes

Samen een duik nemen

Wat vragen wij

 • Enthousiasme
 • Plezier
 • Gezelligheid
 • In bezit van zwemdiploma('s)

Wat bieden wij

 • Een uitgebreide attentieregeling
 • Leuke activiteiten
 • Een passend scholingsaanbod
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Een fijne werksfeer

Wat ga je doen?

Voor een dame van 64 jaar oud zijn we op zoek naar een zwemmaatje voor op de woensdagmiddag, andere dagen zijn bespreekbaar. Beleef jij plezier aan zwemmen en vind je het leuk om dit ook voor een ander mogelijk te maken? We komen heel graag met je in contact.

We zijn op zoek naar iemand die mevrouw thuis kan ophalen en na het zwemmen ook weer thuis kan brengen. Bij het omkleden is het fijn wanneer je helpt met het aangeven van de kleding en het is belangrijk dat je het leuk vindt om tijdens het zwemmen een oogje in het zeil te houden en te checken of alles goed gaat. Ook is het fijn wanneer je kunt helpen bij het om doen van een drijvende ring. De kosten voor het zwemmen worden betaald en als vrijwilliger kun je aanspraak maken op een reiskostenvergoeding.

Klinkt dit als iets voor jou? Jouw inzet zocht ervoor dat een ander kan genieten. Laat iets van je horen en we bekijken samen wat er mogelijk is.

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij. Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ook zij hebben recht op deelname aan de samenleving. De inzet van vele betrokken en enthousiaste vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Ben jij een; levensgenieter, creatieveling, sportieveling, tuinier, kooktalent, organisatietalent, verbinder of avonturier en wil jij je passie of plezier delen met een ander? We horen graag van jou. Een kleine tijdsinvestering kan heel veel betekenen voor een ander.

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature?

Neem dan contact op met (contactpersoon vrijwilliger) v ia of .Functie:vrijwilliger
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gors via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Vrijwilliger Gors 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures