Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Goes

Vrijwilligers gezocht!

01 maart 2024

Onze vereniging heeft over de gehele breedte te kampen met een ernstig tekort aan vrijwilligers. Forza Gymnastica heeft een onverminderde ambitie om sport en beweging mogelijk te blijven maken, we doen dit namelijk al vele tientallen jaren !
Naast (assistent)trainers zijn we ook dringend op zoek naar bestuursleden .
De secretarisfunctie is bijvoorbeeld al ruim 1,5 jaar onbemand (m/v). Na de zomer is ook de positie van penningmeester beschikbaar.

Zonder invulling van (oa) deze posities komt de toekomstbestendigheid van onze vereniging in gevaar. Daarom zoeken we zeer dringend meer handjes die samen met ons het werk lichter maken. Heb jij een hart voor sport? Wil jij je maatschappelijke steentje bijdragen, of wil jij je bestuurlijke vaardigheden verder ontwikkelen? Aarzel niet en laat me weten in een mailtje, met welke talenten jij ons gezellige team van vrijwilligers kunt versterken: !


Rabo Clubsupport cheque overhandigd aan Forza-Gymnastica!Functie:vrijwilligers
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Forza Gymnastica via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Vrijwilligers Forza Gymnastica 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures