Vacature Vrijwilligers Sailability

Vrijwilligers Sailability in Goes

Vrijwilligers Sailability - Doe ook mee!

Vind jij ook, dat mensen met een handicap van de zeilsport moeten kunnen genieten? Meld je dan aan als vrijwilliger bij een met Stichting Sailability Nederland samenwerkende watersportvereniging.

Heb jij (werk)ervaring in het vakgebied van (digital/online)marketing, communicatie & pr? Heb je visie, betrokkenheid en leg je makkelijk contacten? Heb je affiniteit met zeilen en/of de doelgroep en draag je de missie en activiteiten van Stichting Sailability Nederland een warm hart toe?

Dan hebben we een mooie kans voor jou!

Lijkt het je leuk en heb je interesse? Leg dan contact met -

Hoe ziet de zeildag er uit?

De vrijwilligers komen als eersten om de boten vaarklaar te maken en de dagindeling door te nemen. De vrijwilligers vertrekken nadat de boten zijn afgetuigd en de dag is doorgenomen. Zie ook zeildagen.

Is er een training voor vrijwilligers?

Je wordt niet in het diepe gegooid. De ervaren vrijwilligers begeleiden de "nieuwe" vrijwilligers op de zeildagen en er is een online manual waar alles in staat wat je moet weten.

Waar kunt u vrijwilliger worden?Functie:vrijwilliger sailability
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sailability Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Vrijwilligers Sailability Stichting Sailability Nederland 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures