Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Goes

Fulltime

Zorg jij voor de perfecte fundering van onze bouwprojecten? Word werkvoorbereider bij Bouwbedrijf van de Linde en deel jouw passie voor de bouw!

Interesse in deze functie?

Met jouw organisatietalent en bouwkundige kennis ben jij de spin in het web voor elk project. Jij bent de schakel die vanuit kantoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Van de aanlevering van materiaal tot het bewaken van de planning in overleg met de projectleider en voorman. Samen maken jullie elk project tot een succes voor een tevreden klant!

Jouw rol: organiseer, plan en stroomlijn

Als werkvoorbereider ben jij een van de key personen die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Organiseren is het kernwoord in jouw werk. Je werkt nauw samen met de afdeling calculatie, projectleider en voorman om het project in goede banen uit te voeren. Hierbij ga jij geen uitdaging uit de weg om een vraagstuk of probleem op te lossen. Hier krijg je energie van! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en onderhoud je het contact met leveranciers en onderaannemers. Je initieert hierin de communicatie en laat niets aan het toeval over. Jij maakt de organisatorische fundering voor een goede bouw!

Is dit jouw werkdag van morgen?

"Je komt aan op kantoor en blikt samen met jouw collega's terug op het weekend. Vol energie ga je er weer tegenaan deze week! Eerst vraag je een offerte op bij een leverancier voor kozijnen voor de luxe villa aan het water in Kamperland. Daarna heb je een overleg met de projectleider en voorman om de stand van zaken van een project door te nemen. Waar staan we nu, werken we nog volgens planning en zijn er nog issues? Het is tijd voor de lunch, een mooi moment om even kennis te maken met de nieuwe stagiair van de administratie. Na de lunch heb je een echte kantoormiddag; offerte vergelijken opstellen, projectplanningen bijwerken, het aanvullen van een werkbegroting en het bestellen van materiaal voor de lopende projecten. Een productieve dag om de week mee te beginnen!

Bouwbedrijf van de Linde

Wij zijn een familiebedrijf met 70 jaar ervaring. Bouwen op vertrouwen; dat is onze lijfspreuk. Wij zijn professioneel en samen realiseren wij de bouwwensen van onze klanten. Ons team bestaat uit 60 medewerkers, van jong talent tot ervaren vakmensen. We zijn betrokken en creëren graag mooie herinneringen met elkaar.

Ervaring en functievereisten

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de bouwsector, bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van bouwbesluit
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij jou?

Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden vindt beloning plaats conform de cao Bouw. De ontwikkeling van onze organisatie hangt samen met de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij geven je graag alle ruimte jouw kwaliteiten en vaardigheden te ontwikkelen.

Ben jij onze drijvende kracht?

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider die zich herkent in:

Krijg jij energie van deze functie? Stuur je CV en motivatie naar van Janse & Janse via . Organisatie adviesbureau Janse & Janse coördineert de werving van deze vacature. Voor aanvullende informatie over deze vacature is bereikbaar via of .Functie:werkvoorbereider
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bouwbedrijf J. van de Linde Kloetinge via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Werkvoorbereider Bouwbedrijf J. van de Linde Kloetinge 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures