Vacature Werkvoorbereider Calculator

Werkvoorbereider Calculator in Zeeland

Contact

Meekelenkamp staat open voor al uw vragen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Hoefslag 4
5411 LS Zeeland (Noord-Brabant)

(+31) 486 - 45 24 73

Werken bij Meekelenkamp

Meekelenkamp is een gecertificeerd kunststofverwerkend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van parkeersystemen. Meekelenkamp beschikt over de kennis én de technologie om een project volledig in eigen beheer tot in de puntjes te verzorgen: van beton storten en het afdichten van de vloer tot het aanbrengen van antisliplagen en markeringen.

Werkvoorbereider / calculator

Wist je dat er in Nederland ongeveer 18 miljoen parkeerplekken zijn? Je raad het al, werk aan de winkel!

Ben jij in staat om een bestek, een aantal tekeningen en een informatiemail samen in een mooie offerte te gieten? Is multitasker jouw tweede naam en voel je je thuis in de projectvoorbereiding van nieuwbouw, verbouw & renovatie van parkeerobjecten? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Over de rol

Er is een plek vrij op de parkeerplaats van ons kantoor in Zeeland (NB). Deze plek is bedoeld voor jou! Jij zult veelal werkzaam zijn bij ons op kantoor, maar je bent ook regelmatig op pad voor opnames, opleveringen of andere projectbezoeken.

Taken die jouw rol zo uitdagend maken:

 • Je bent een ster in planning & organisatie; Jij hebt graag de touwtjes in handen en regelt alles tot in de puntjes.
 • Het analyseren van bouwtekeningen valt binnen jouw expertise. Ook AutoCAD is jou niet onbekend.
 • Jouw instelling is mij niet wel bellen. Jij bent de schakel tussen projectleider & uitvoering en het aanspreekpunt voor leveranciers en onderaannemers. Vragen? Vragen!
 • Je bent handig met cijfers en bent in staat om een offerte te maken. Je kunt een bestek, een aantal tekeningen en een informatiemail gemakkelijk samen in een offerte gieten.

Over jou

 • De branche van Bouw en Techniek is voor jou gesneden koek.
 • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving , je kunt snel schakelen wanneer er zaken veranderen op een project.
 • Je beschikt over een analytische geest en bent handig cijfers.
 • Je bent communicatief sterk , beheerst de Nederlandse taal op je duimpje en beschikt over HBO werk- en denkniveau .

Over ons

Meekelenkamp is een modern familiebedrijf met een hecht team van 30 medewerkers. Wanneer iemand bij ons de eerste werkdag parkeert, staan ze deze parkeerplek niet snel meer af. Bij ons is er aandacht voor elkaar. Wij zijn een organisatie met korte lijntjes en informele communicatie. Je bent vanaf dag 1 onderdeel van team Meekelenkamp. Je kan bij iedereen binnenlopen, de deur staat altijd open. En dan bedoelen wij ook echt bij iedereen.

Dit kun je van ons verwachten

Allereerst bieden wij jou een werkomgeving waar Brabantse gezelligheid en nuchterheid vanzelfsprekend is. Hard werken wordt afgewisseld met een gezellig praatje tussendoor. Bij Meekelenkamp luisteren we naar elkaar, zowel naar nieuwe ideeën als naar verhalen over het weekend! Een team, een taak. Altijd.

Maar dat is nog niet alles, je krijgt meer!

 • Je krijgt een auto van de zaak , zodat je de projecten regelmatig kunt bezoeken.
 • Een telefoon en laptop van de zaak , want als aanspreekpunt moet je natuurlijk goed bereikbaar zijn!
 • Een fulltime dienstverband; in deze uren ga je diverse locaties en gave parkeerobjecten ontdekken!
 • 25 vakantiedagen én 10 ATV dagen o.b.v. fulltime; zodat je nog genoeg tijd over hebt om andere leuke dingen te doen!
 • Verloning volgens CAO afbouw, functieniveau 4; dat is gewoon goed geregeld; geen verassingen, geen gekkigheid.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden . Heb je de ambitie om meer te leren en uiteindelijk hogerop te komen? Dat kan! We kijken naar jouw vaardigheden en stippelen samen met jou je doorgroeimogelijkheden uit.
 • Een dynamische werkplek met elke dag nieuwe uitdagingen én goeie koffie!

Dit is Meekelenkamp

Wij inventariseren, ontwerpen, realiseren én onderhouden (parkeer)vloeren. Met bijna 30 jaar ervaring en specialistische vakkennis zorgen wij altijd voor de best passende oplossing. Hoe wij dat doen? Bekijk onze bedrijfsbeleving op www.meekelenkamp.nl en leer in 1,5 minuut ons bedrijf kennen.

Wil je aanvullende informatie? Of zou je het liefst direct met piepende banden op sollicitatiegesprek komen? Neem dan telefonisch contact op met via of parkeer je CV en motivatiebrief hieronder in het 'solliciteer direct'-formulier.

Allround Bouwmedewerker (37,5 uur)


Meekelenkamp is een bedrijf dat jongeren de mogelijkheid wil bieden om carrière te maken in de bouw. De leerlingen worden bij deze stages begeleid door een praktijkopleider die ze wegwijs maakt met de werkzaamheden van Meekelenkamp in de bouw.

Dit kan een begin zijn van een mooie toekomstige baan bij Meekelenkamp.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij Meekelenkamp of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door onderstaand 'Solliciteer direct'-formulier ingevuld aan ons te versturen.

Functie:werkvoorbereider calculator
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Meekelenkamp Kunststof Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Werkvoorbereider Calculator Meekelenkamp Kunststof Techniek 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures