Vacature Woonbegeleider

Woonbegeleider in Zeeland


Ben jij op zoek naar een baan waarin je echt het verschil kunt maken? Bij De Westplaat in het prachtige Sommelsdijk hebben we een geweldige werkplek voor jou! Met een gemiddelde score van 8,3 op het gebied van werkplezier, zorgen wij ervoor dat onze medewerkers zich thuis voelen en met plezier naar hun werk komen.
Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en empathische mensen die het leuk vinden om anderen te ondersteunen in hun dagelijkse leven. Bij De Westplaat wonen volwassenen van 18 jaar en ouder met (licht)verstandelijke, psychiatrische en/of lichamelijke beperkingen, of niet-aangeboren hersenletsel.
_Zomaar een mooi moment_
Een van onze bewoners droomde ervan om zijn brommer-rijbewijs te halen. Samen met zijn begeleider stippelde hij een plan uit. Na maanden van toewijding en doorzettingsvermogen slaagde hij voor zijn examen. Zijn stralende glimlach sprak boekdelen. Voor hem betekende dit niet alleen vrijheid, maar ook trots en eigenwaarde. Het behalen van zijn rijbewijs was een belangrijke stap naar meer zelfstandigheid en autonomie in zijn leven. Dit illustreert waar De Westplaat voor staat: het ondersteunen van onze bewoners om hun dromen en doelen te verwezenlijken, hoe groot of klein deze ook zijn.
Wie ben jij?
- Je hebt een zorgdiploma op MBO/HBO-niveau, zoals Social Work, SPH of vergelijkbare studie
- Passie voor het bieden van maatwerk en warme zorg met empathie
- Sterke communicatieve vaardigheden en ervaring met rapporteren in een elektronisch cliëntendossier
- Begeleiden volgens onze christelijke kernwaarden: passievol, geloofwaardig en warmhartig
- Een begeleider in hart en nieren die graag met humor werkt
Wat bieden wij?
Als medewerker bij De Westplaat krijg je de kans om echt van betekenis te zijn voor onze bewoners. Je werkt in een warme en ondersteunende omgeving waarin jouw inzet wordt gewaardeerd. Bij ons staat keuzevrijheid, volwaardigheid en het stimuleren van zelfstandigheid centraal. We betrekken vrienden, familie en vrijwilligers zoveel mogelijk bij de zorgvraag, waardoor je samen met een hecht team werkt aan het welzijn van onze bewoners.
_En verder..._
- Een werkomgeving met veel zelfstandigheid
- Een team waar men klaar staat voor elkaar
- Veel werkgeluk! Collega's geven niet voor niets een 8,3!
- Waardering voor jouw bevlogen inzet
- Kansen voor verdere groei
- Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FG40 bij MBO-diploma: 2617 - 3535 euro)
- Een christelijke organisatie met korte lijnen
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals leuke attenties, goede pensioenregeling, MKSA, eindejaarsuitkering en prima km-vergoeding
- Opleidingen en cursussen om jezelf verder te ontplooien
Heb je vragen?
Neem contact op met regiomanager Kristel Commereuc T. (Whatsappen kan ook!)). We nodigen je graag uit om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek de sfeer te komen proeven.
Word jij onze nieuwe collega?
Kom werken bij De Westplaat en ervaar zelf waarom onze medewerkers ons een 8,3 geven op het gebied van werkplezier! Solliciteer vandaag nog door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te bouwen aan een mooie toekomst voor onze bewoners!
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. Passievol, warmhartig en geloofwaardig zijn de kernwaarden van onze organisatie. Ontdek hoe jij hieraan kunt bijdragen en maak van elke werkdag een supergave dag!

15-03-2024


Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL Dirksland

Telefoonnummer:

E-mailadres:Functie:woonbegeleider
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Woonbegeleider Stichting Sjaloom Zorg 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures