Vacature ZZP Metal Stud Monteur

ZZP Metal Stud Monteur in Goes

ZZP Metal Stud Monteur Goes

HomeZZP Metal Stud Monteur Goes

 • Full Time
 • Goes
 • Posted 7 hours ago

Utrecht

40 uur per week

ZZP Metal Stud Monteur Goes

Heb jij ruime ervaring als ZZP metal stud monteur en ben je toe aan een frisse uitdaging? Nu is het moment om je vakmanschap te laten schitteren in een opwindend project in het levendige Goes!

Als Metal Stud Monteur houd jij je bezig met:

 • Installeren van Metalen Studs: Het monteren en aanbrengen van metalen studs als basis voor wanden, plafonds en andere constructies;
 • Aanbrengen van Gipsplaten: Het bevestigen van gipsplaten op de metalen studs om stevige wanden en plafonds te vormen;
 • Isolatiemateriaal Plaatsen: Het aanbrengen van isolatiemateriaal tussen de metalen studs om thermische en geluidsisolatie te verbeteren;
 • Afwerking en Afwerkmateriaal toepassen: Het voltooien van de constructie door het aanbrengen van afwerkingsmaterialen zoals plamuur en tape, met als doel een glad en afgewerkt oppervlak te verkrijgen.

Klaar om het verschil te maken? Hier is wat je nodig hebt voor deze zzp-opdracht:

Beschik jij over een scherp oog voor precisie en heb je ervaring als Metal Stud Monteur? Grijp nu de ultieme kans om jouw vakmanschap te laten schitteren in het dynamische Goes! Word een waardevol lid van ons enthousiaste team, ontdek of jij voldoet aan de eisen voor deze buitengewone mogelijkheid en laat je talent stralen in de fascinerende wereld van metalen constructies. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stappen naar een opwindende carrière in het bruisende Goes!

 • Ervaring en Vakbekwaamheid: Aantoonbare ervaring als Metal Stud Monteur met een grondig begrip van metalen constructies en installatietechnieken;
 • Zelfstandigheid: De capaciteit om zelfstandig te opereren als professioneel zelfstandige, variërend van het interpreteren van bouwtekeningen tot het feitelijk monteren van metalen studs;
 • Eigen Gereedschap en Apparatuur: Bezit van het benodigde gereedschap en de apparatuur voor metal stud montage, zoals boormachines, schroevendraaiers en andere relevante tools;
 • Kennis van Veiligheidsvoorschriften: Bewustzijn van en naleving van geldende veiligheidsvoorschriften en -normen tijdens de montage van metalen constructies.

Wat we jou bieden

 • Mogelijkheid tot wekelijkse betaling: Wij begrijpen hoe belangrijk financiële zekerheid is. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid tot wekelijkse betaling, zodat jij je volledig kunt richten op het werk dat je graag doet.
 • Langlopend Project: Betoverend project voor zelfstandige Metal Stud Monteurs in de levendige omgeving van Goes - breng je bekwaamheden tot uiting voor blijvend succes!
 • Aanvulling op jouw CV: Dit waardevolle project staat niet alleen garant voor uitdagend werk en kansen voor professionele groei, maar zal ook een indrukwekkende aanvulling zijn op jouw CV.

Yes, ik wil deze zzp-opdracht

Bij je inschrijving is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat alle benodigde zaken hieronder in orde zijn. Op deze manier kunnen we sneller voor je aan de slag.

 1. Ik heb een uittreksel van mijn KVK-inschrijving, niet ouder dan 3 maanden;
 2. Ik heb een geldig zakelijk bankrekeningnummer;
 3. Ik heb een geldige aansprakelijkheidsverzekering;
 4. Ik heb een geldige ID-kaart of paspoort;
 5. Ik heb een geldig VCA-certificaat;
 6. Ik heb eigen vervoer en gereedschap.

 • We sturen je een bevestiging per e-mail; Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving.
 • We nemen contact met je; Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je werkervaring bespreken.
 • Gefeliciteerd; Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever uit de Cobouw50.

Word ook Haldu ZZP'er

Schrijf je nu in en dan zoeken onze recruiters een opdracht die bij je past. Wie weet begint jouw nieuwe avontuur morgen al!Functie:metal stud monteur zzp
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Haldu Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. ZZP Metal Stud Monteur Haldu Groep 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures